Formulari per a indicar interés en la venda en l´Ecotira // Formulario para indicar interés en la venta en la Ecotira
És molt important per a nosaltres conéixer el seu interés real de vendre en l´Ecotira a partir del pròxim 25 de Maig, per a dimensionar i garantir una correcta obertura del nou mercat adequat a les vostres necessitats. Moltes gràcies! // Es muy importante para nosotros conocer su interés real de vender en la Ecotira a partir del próximo 25 de Mayo, para dimensionar y garantizar una correcta apertura del nuevo mercado adecuado a vuestras necesidades. Muchas gracias!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nom i cognoms // Nombre y apellidos *
Correu electrònic de contacte // Correo electrónico de contacto *
T'interessa vendre en l´Ecotira? // ¿Te interesa vender en la Ecotira? *
Telèfon de contacte // Teléfono de contacto
Indique el seu codi d'operador ecològic del CAECV (Apareix en el seu certificat) // Indique su código de operador ecológico del CAECV (Aparece en su certificado)
Quina figura legal eres? // ¿Qué figura legal eres? *
Si sí que estàs interessat a vendre, entraries en el mercat el pròxim 25 de Maig (Inici de l´Ecotira)? // Si sí estás interesado en vender, ¿entrarías en el mercado el próximo 25 de Mayo (Inicio de la Ecotira)?
Clear selection
 Si no comences a vendre el dia 25 de Maig, indique'ns una data aproximada (dia i mes) en el qual començaries a vendre la teua producció // Si no empiezas a vender el día 25 de Mayo, indíquenos una fecha aproximada (día y mes) en el cual empezarías a vender tu producción
Quina tipologia de productes vendrà en l´Ecotira? // ¿Qué tipología de productos venderá en la Ecotira?
Li va resultar fàcil entendre i comprendre el funcionament de l´Ecotira en la jornada informativa del passat 27 d'Abril? // ¿Le resultó fácil entender y  comprender el funcionamiento de la Ecotira en la jornada informativa del pasado 27 de Abril?
Clear selection
Té algun dubte o suggeriment que transmetre'ns en relació a l´Ecotira? // ¿Tiene alguna duda o sugerencia que transmitirnos en relación a la Ecotira?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of CERAI. Report Abuse