HYAL yhdistää järjestöjä!
Ystävät! 💖
Mistä saakaan paremman mielen, kuin ystävän auttamisesta ja avun saamisesta? HYAL tahtoo osoittaa järjestöille tukensa tarjoamalla mahdollisuuden löytää yhteyksiä muihin järjestöihin ja järjestötoimijoihin!

Oletko järjestötoimija, ja haluat ystävystyä uusien toimijoiden kanssa? Yhteydet muihin järjestöihin ja niissä toimiviin ystäviin koetaan usein hyvin antoisiksi, sillä ne laajentavat yhteisöä ja levittävät esimerkisi erilaisten yhteistyötapahtumien osalta taakkaa suuremmalle määrälle ihmisiä. On myös mahtavaa avartaa omaa vaikutuspiiriään ja tutustua eri alojen opiskelijohin!

🐣🐣🐣

Voit alla olevalla lomakkeella lähettää järjestösi HYALin järjestö-hyrrään! Kun kaksi toisilleen sopivaa järjestöä ovat täyttäneet lomakkeen syntyy match! Tämän jälkeen saat vastaukseksi oman järjestösi matchin ja yhteyshenkilön yhteystiedot, ja voitte tämän toisen järjestön kanssa yhdessä alkaa pohtimaan, haluatteko tehdä ehkä yhteistyötapahtuman tai vaikka perinteisen sitsinakkivaihdon.

Jätämme tämän lomakkeen auki koko vuodeksi, joten ei hätää jos ei vielä helmikuun aikana tiedä, haluaako järjestönsä osallistuvan! Linkki löytyy myös HYALin facebook sivulta.

🐣🐣🐣

MIKÄ HYAL? 🐥
Helsingin yliopiston ainejärjestöläiset eli tuttavallisemmin HYAL on kahdeksan eri tiedekunnan järjestöaktiiveja yhteen tuova järjestö ja HYY-poliittinen toimija. Jokainen on tervetullut tutustumaan toimintaamme milloin vain! Lisää tietoa meistä löydät Facebook-sivuiltamme sekä nettisivuiltamme www.hyal.fi
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy