Επιβεβαίωση συμμετοχής στη Λατρεία της Κυριακής 28 Νοεμβρίου 2021
Με τη συμπλήρωση της παρούσας φόρμας, κατοχυρώνετε αυτόματα θέση στην πρωινή λατρεία της Ε.Ε.Ε. Θεσσαλονίκης την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, στη συνάθροιση που θα επιλέξετε. Για τις επόμενες Κυριακές θα χρειάζεται να υποβάλλετε κάθε εβδομάδα ξεχωριστή δήλωση για όσο ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα που προβλέπονται από το νόμο.

Αρκεί να υποβάλλετε μία δήλωση ανά οικογένεια (όχι μία δήλωση ανά άτομο). Απλώς δηλώστε στην σχετική ερώτηση όλα τα μέλη της οικογένειάς σας που θα παρευρεθούν.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Δηλώνω συμμετοχή για τη συνάθροιση των: *
Επώνυμο *
Όνομα *
Άλλα μέλη της οικογένειας που θα έρθουν (δηλώστε κάθε μέλος ονομαστικά)
Σύνολο ατόμων της οικογένειάς σας που θα έρθουν (συμπεριλαμβανομένου του εαυτού σας) *
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ: Πόσα από τα παραπάνω άτομα είναι παιδιά σε ηλικίες 4-12 ετών; (π.χ. μια τετραμελής οικογένεια με παιδιά 2 και 6 ετών θα πρέπει να επιλέξει "4" άτομα στην προηγούμενη ερώτηση, και "1" στην παρούσα ερώτηση)
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τα στοιχεία επικοινωνίας σας είναι απαραίτητα: 1) ώστε να λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης μέσω email σχετικά με το ποια μέρα μπορείτε τελικά να έρθετε και 2) ώστε σε περίπτωση που εκ των υστέρων διαπιστωθεί κρούσμα μεταξύ όσων εκκλησιάστηκαν, να μπορεί άμεσα να γίνει ιχνηλάτηση των επαφών του. Για τον σκοπό αυτό συλλέγονται τα απολύτως απαραίτητα προσωπικά δεδομένα των εισερχομένων στην αίθουσα του λατρευτικού χώρου της εκκλησίας, τα οποία είναι αυτά που ζητά ο Ε.Ο.Δ.Υ. σε περιπτώσεις ιχνηλάτησης, και τα οποία και θα φυλάσσονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (Ευρωπαϊκός Κανονισμός 679/2016 - G.D.P.R.).
Κινητό τηλέφωνο *
Μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας *
Required
Μόλις πατήσετε "Υποβολή" (Submit) παρακάτω, κατοχυρώνετε αυτόματα θέση στη συνάθροιση που δηλώσατε. Εάν για οποιονδήποτε λόγο τα σχέδιά σας αλλάξουν και δεν μπορείτε να έρθετε, παρακαλούμε ενημερώστε μας στέλνοντας SMS στο 6979984219, ή μέσω της online φόρμας ακυρώσεων στο https://forms.gle/SnafQpfzbgDn5orP9 ώστε να μπορέσει να έρθει κάποιος άλλος στη θέση σας.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy