Chalk Of TheTown® - 'Absolute Beginners Future Workshops 2021

Αγαπητοί φίλοι,
Λόγω των μέτρων καταπολέμησης του Covid-19, τα workshops μας έχουν ανασταλεί. Μπορείτε όμως να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας, αποστέλλοντάς μας αυτή τη φόρμα προεγγραφής, ώστε να σας προωθήσουμε το πρόγραμμα των νέων workshops, όταν είμαστε σε θέση να τα προγραμματίσουμε.
Θα βρείτε την επιλογή, στην επόμενη σελίδα.
Πιο κάτω, θα δείτε όλες τις λεπτομέρειες σε σχέση με το περιεχόμενο και τη διοργάνωση των workshops μας. Για οποιαδήποτε επιπλέον απορία, μπορείτε να μας στείλετε e-mail: chalktownathens@gmail.com, ή να μας τηλεφωνήσετε: 2107295541.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και ελπίζουμε πως σύντομα θα μπορέσουμε επιτέλους να τα πούμε ξανά από κοντά!

---------------------------------------------------------------------------------------

Το Chalk Of The Town μπορεί να σας βοηθήσει να αλλάξετε τον κόσμο σας!

Μέσα στο τετράωρο workshop ακόμα και αν είστε εντελώς αρχάριοι, (Absolute Beginners!) θα μάθετε πώς να δημιουργείτε την αυθεντικά παλαιωμένη όψη, με διαφορετικές τεχνικές βαφής και πατίνας, θα μάθετε περισσότερα για την αισθητική των χρωματικών επιλογών στο χώρο, θα δοκιμάσετε τη διακοσμητική χρήση των στένσιλ σε αντικείμενα, και κυρίως θα διασκεδάσετε δημιουργικά, γιατί η δημιουργία, δίνει αληθινή χαρά!

Το τετράωρο workshop , "Absolute Beginners" είναι "hands-on" – δηλαδή εξάσκηση στην πράξη και δεν απαιτείται καμιά προηγούμενη εμπειρία για τη συμμετοχή σας!

Θα σας παράσχουμε όλα τα απαραίτητα χρώματα, εργαλεία, υλικά εξάσκησης, καθώς και ένα διακοσμητικό αντικείμενο - το 'certificate' του Chalk Of The Town - που θα μεταμορφώσετε και θα πάρετε μαζί σας, ως δώρο!

Το κόστος του Absolute Beginners Workshop είναι 35 ευρώ/άτομο, ενώ για παρέες (συμμετοχές άνω των 2 ατόμων) το κόστος διαμορφώνεται στα 30 ευρώ/άτομο. Προωθήστε αυτή τη φόρμα σε φίλους που μπορεί να τους ενδιαφέρει, κάνοντας copy/paste το παρακάτω link: https://forms.gle/pdUrQoX35qq36tmW8

Στο workshop μπορούν συμμετάσχουν αποκλειστικά ενήλικες.

Τα workshops πραγματοποιούνται στο εργαστήριό μας στο Παγκράτι, πολύ κοντά στο κεντρικό μας κατάστημα, Chalk Of The Town Athens, που βρίσκεται στην οδό Αμύντα 13, δίπλα στην Πλατεία Προσκόπων.

Προς διαφύλαξη της υγείας και ασφάλειας όλων, τηρούνται με αυστηρότητα, όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ:

Το Chalk Of The Town® Paint, έχει άμεση πρόσφυση σε οποιοδήποτε υλικό: Ξύλο, μέταλλο, γυαλί, μελαμίνη, λάκα, mdf, δέρμα, ύφασμα, τοίχο, πλακάκι και πολλά άλλα, χωρίς να απαιτείται συνήθως καμιά προεργασία. Είναι χρώματα υδατοδιαλυτά και 100% οικολογικά αλλά ταυτόχρονα, ευέλικτα και εξαιρετικά καλυπτικά!

Τα προϊόντα μας παρασκευάζονται στην Ελλάδα και αναπτύχθηκαν μετά από χρόνια αναζήτησης και εμπειρίας πάνω στην αναπαλαίωση επίπλων και αντικειμένων με χρώμα. Δημιουργήσαμε μια παλέτα από 24 διαφορετικές αποχρώσεις που ταιριάζουν με το μεσογειακό φως, την κουλτούρα και την αισθητική του τόπου όπου γεννήθηκε το χρώμα κιμωλίας, πριν από 2500 χρόνια - την Ελλάδα!
Όλα τα χρώματα μπορούν να αναμειχθούν μεταξύ τους, να ανοίξουν τόνο, ή να σκουρύνουν, δημιουργώντας άπειρες νέες αποχρώσεις που θα ενθουσιαστείτε να δοκιμάζετε!


Στην επόμενη ενότητα, θα δείτε βρείτε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος όπου θα πρέπει να συμπληρώσετε όλα τα αναγκαία πεδία για την καλύτερη επικοινωνία μας.

Ευχαριστούμε!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Chalk Of TheTown® - 'Absolute Beginners' Workshops
Chalk Of TheTown® - 'Absolute Beginners' Workshops
Chalk Of TheTown® - 'Absolute Beginners' Workshops
Αυθεντικό ‘vintage look’
Το "πριν" & το "μετά" ενός παλιού γραφείου
Μάθετε την τεχνική του στένσιλ
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy