Aanmelding lotgenotendag 2017
Via dit formulier kun je je aanmelden voor de lotgenotendag van de Stichting Zelfbeschadiging, welke plaatsvindt op 11 november van 12:30 tot 17:00 in de Kargadoor te Utrecht.

Eerst vragen we je om persoonlijke gegevens in te vullen, vervolgens kun je je workshopvoorkeuren doorgeven en hebben we nog een aantal laatste vragen.

Belangrijk om te vermelden is dat het gebouw niet rolstoelvriendelijk is en het niet mogelijk is om begeleiders/ouders mee te nemen naar de dag.

Email address *
Naam: *
Your answer
Leeftijd: *
Your answer
Wil je een hele of een halve dag deelnemen? *
Workshops
Tijdens de lotgenotendag zijn er 2 workshoprondes. De eerste workshopronde bevat workshops die te maken hebben met ‘iets met je gevoel doen’. De tweede workshopronde bevat workshops die te maken hebben met ‘bespreekbaar maken van (…)’.
Workshopronde 1
- Vision board/moodboard:
Bij deze workshop ga je aan de slag met het maken van een vision board of moodboard. Met een vision board kun je je wensen, dromen, verlangens en doelen visualiseren, en echt even stil staan bij de dingen die je wil bereiken. Uiteraard kun je ook aan de slag met het maken van een moodboard, met daarop bijvoorbeeld dingen die je bij je passen en/of je inspireren. Het is jouw bord, dus jij bepaalt ook zelf hoe het eruit gaat zien!

- Beeldend:
‘Ik krijg nooit op papier wat ik als plaatje in mijn hoofd heb’ is waar veel mensen, waaronder ikzelf, vaak tegenaan lopen. Proppen papier en bot geslepen puntenslijpers zijn vaak het resultaat. 

In deze workshop gaan we kijken of we deze gedachten kunnen doorbreken door meer procesmatig te gaan werken. Dat is het loslaten van een vastomlijnd idee, een vooraf bepaald doel. Het gaat om het durven en kunnen reageren op dat wat het beeld je aan mogelijkheden biedt.

Je hoeft niet goed te kunnen tekenen of schilderen om mee te kunnen doen aan deze workshop. Een open en nieuwsgierige blik is het enige wat je nodig zal hebben.

- Poezië:
Tijdens de workshop poëzie gaan we samen ontdekken wat poëzie en woorden voor je kunnen doen. Aan de hand van een aantal voorbeelden ga je tijdens deze workshop zelf aan de slag met het opschrijven van emoties, gevoelens of woorden die moeilijk te vertellen zijn. Wees welkom als je graag schrijft of juist hier meer mee wil doen of leren.

Workshopronde 2
- Gespreksgroep (open thema):
Bij deze workshop ga je met een groep onder begeleiding in gesprek. Je kunt ervaringen uitwisselen, inspiratie opdoen uit verhalen van anderen en steun vinden voor wat jou op dat moment bezighoudt. Met elkaar besluiten we waar we het over gaan hebben.

- Gespreksgroep (Een Steekje Los?):
Bij deze workshop ga je aan de hand van thema’s (uit het spel 'Een Steekje Los?') met een groep onder begeleiding in gesprek. Je kunt ervaringen uitwisselen, inspiratie opdoen uit verhalen van anderen en steun vinden voor wat jou op dat moment bezighoudt. Hiervoor worden de kaartjes van de uitbreidingsset Zelfbeschadiging gebruikt, dit zijn open vragen en stellingen.

- Een Steekje Los?:
Een Steekje Los? is een educatief spel over gezondheid en kwaliteit van leven. Spelenderwijs ga je hierover in gesprek. Op de Lotgenotendag zal er gebruik gemaakt worden van het basisspel (spelbord) en de uitbreidingsset Zelfbeschadiging.

Voorkeur aangeven voor workshops
Hieronder vind je de vragen die gaan over je voorkeur voor het volgen van workshops in zowel de eerste als de tweede workshopronde. Omdat we gebonden zijn aan een maximum aantal deelnemers en de deelnemers zo goed mogelijk willen verdelen over de programma-onderdelen (op basis van hun voorkeuren) gaat het als volgt: Voor iedere workshopronde zijn er 2 vragen, waarbij we je vragen om je eerste en tweede keus voor een workshop in een workshopronde. Op basis daarvan delen we jullie in.
Workshopronde 1: Welke workshop heeft jouw eerste keus? *
Workshopronde 1: Welke workshop heeft jouw tweede keus? *
Workshopronde 2: Welke workshop heeft jouw eerste keus? *
Workshopronde 2: Welke workshop heeft jouw tweede keus? *
Hoe ben je bij de lotgenotendag uitgekomen? *
Required
Heb je de behoefte om vanaf Utrecht Centraal met een groep naar de Kargadoor te lopen? *
Zijn er speciale omstandigheden waarvan wij op de hoogte moeten zijn?
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service