Boek Living Love Manifest - (Nederlandse versie)
Met dit formulier geef je aan op de hoogte te willen blijven over het boek 'Living Love Manifest'.

Achterflap tekst van het boek:
"Iwanjka Geerdink werkte tot 2008 in het bankwezen. Bij het herstel van een diepe burnout -gelijktijdig met de financiële crisis in 2008- pakte hij zijn gitaar op.

Het parallel reflecteren op zijn eigen leven, de maatschappij en de essence van 'songs' duiden heeft geleid tot dit boek. Dat ingaat op de manifestatie van een ander mogelijk 'sociaal-economisch DNA'.

Kan er een verband zijn tussen de songs Wither shade in pale - Procol Harum, California Dreaming - Mamas and the Papas en Child in Time - Deep Purple?

Het lezen zal de nodige wenkbrauwen doen fronsen. Hopelijk leest u het met een glimlach, en verwondering. En kunt u wat meedromen in die andere wereld, die mogelijk utopisch lijkt, maar gelijkertijd in theorie realiseerbaar is.

Dit boek schudt enerzijds aan heilige huisjes zoals het ‘het-is-aan-of-uit-koppelconcept’ voor relaties, aan de andere kant is het preutser dan veel losbandigheid nu: Geen sex voor het huwelijk?

Het de veronderstelling van de auteur dat een genuanceerde relatiemodel juist tot duurzamere relaties, minder scheidingen, minder gezinsdrama's en minder kinderleed leidt. Naast ons relatie- en familiemodel wordt ook een ander beeld van onze economie beknopt beschouwd.

Iwanjka schreef eerder de boeken 'Diagnose Levensklem' en 'Novaglobe'.

Hij organiseert thans jaarlijks een communal living camp-festival en een 'Natuurlijk Samenleven' seminar-symposium. Meer daarover vindt u op www.transitieportaal.nl"

Dank voor je interesse!

Contact / vragen: iwanjka@gmail.com / www.iwanjka.com

Naam *
Bijvoorbeeld 'Jan Pietersen'
Your answer
Emailadres *
Emailadressen worden niet aan derden doorgegeven of gepubliceerd.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service