CIFF 2020 Volontärer
Hjälp oss att skapa världens första filmfestival på vatten – bli en del av vårt crew på Carl International Film Festival 21-26 augusti 2020!

Medan många evenemang ställs in har vi valt att växla upp ambitionerna och anordna ett världsunikt evenemang för en båtburen och virtuell publik i Saltö Fiskhamn. Nu behöver vi din hjälp!

Att vara volontär under CIFF är ett unikt tillfälle att upptäcka och utveckla dina egna färdigheter på olika områden enligt dina önskemål och intressen. Som volontär hjälper du till under festivalen med event, säkerhet och gästservice. Att arbeta som volontär hos oss ger dig dessutom en unik möjlighet att ta del av alla våra filmvisningar och programmet i sin helhet från hamnen på Saltö.
Ditt namn *
Ditt telefonnummer *
Din e-post *
Det finns två huvudfunktioner som vi behöver hjälp med: Säkerhetsvärd och Gästkoordinator. Som säkerhetsvärd bemannar du en av festivalentréerna, ser till att det inte blir köbildning vid toaletterna samt ser till att det är ordning på bryggorna och i vattnet. Som gästkoordinator välkomnar du våra båtbesökare samt festivalgäster, ser till att alla har den information de behöver och hjälper till med matleverans till bryggorna. Vilken roll skulle du föredra? *
Filmfestivalen i hamnen pågår från morgon till sen kväll, från 21 augusti 15.00 till 25 augusti 23.00. Fredag är fördelat i två skift, lördag-tisdag i tre skift: förmiddag, dag och kväll. Under vilka skift kan/vill du hjälpa oss? *
Required
För dig som jobbar minst ett 4-timmarspass bjuder vi på lunch eller middag. Har du allergier eller specialkost? *
Finns det någonting annat du vill att vi vet om dig? Har du frågor till oss?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy