Gothardosok! Szabadítsuk ki együtt Táncsics Mihályt! Online szabadulószoba 1848. március 15-ről.
Azzal a meglepetéssel jött be ma a terembe az osztályfőnököd, hogy az idén nem akármilyen osztálykirándulásra mentek - időutazás lesz 1848 március 15-re! Segítenetek kell a Márciusi Ifjaknak kiszabadítani Táncsics Mihályt!
Ugyanis nem ti vagytok az egyetlen időutazók - néhány Habsburg-párti is visszament a múltba, szeretnék meghiúsítani az 1848-as forradalmat már az első napon: különleges lakatot tettek Táncsics börtönére!

A lakatot dupla kód védi, egy 6 jegyű számkód és egy mondatnyi szövegkód.
Minden feladat után kapsz egy számot, az lesz majd a lakat nyitókódja! Írd fel a számokat, számít a számok sorrendje! Kapsz a hibátlan feladatok végén 1-1 szövegrészletet, az lesz a szöveges kód.
Mindegyikre szükséged lesz ahhoz, hogy kinyíljon a börtön kapuján a dupla 6 kódos lakat: be kell majd írnod a feladatok végén kapott számokat a megfelelő sorrendben és az üzenetet egyben!
Történelmi ismereteid felhasználhatod, de segítségként indulás előtt megnézhetsz még egy 9 perces videót is az 1848. márciusi eseményekről. Ráadásul az internetet bármikor segítségül hívhatod...
A videó: https://youtu.be/HQhCVLWkHmM

Ha csapatban játszol: dolgozzatok össze!

Itt várunk rád a jelenben, segíts kiszabadítani a Márciusi Ifjaknak Táncsics Mihályt! Állj be a hősök közé te is!
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy