Anmälan Kanotskolan 2019
Är du intresserad av paddling? Ta steget och anmäl dig till Kanotskolan i sommar som kommer hålla hus vid Linköpings kanotklubb! Vi kommer ha två grupper i årets kanotskola: Ungdomsgruppen och Minigruppen.

Ungdomsgruppen är till för deltagare mellan 12 och 16 år. I Ungdomsgruppen kommer vi lära oss grunderna inom paddling och Kanotpolo. Här lägger nivån anpassad till både nybörjare och tidigare paddlare. Vi kommer även testa andra grenar och paddla på badutflykt. Vi paddlar två pass om dagen mellan kl 09-14 måndag till fredag. Mellan varje pass äter vi lunch på kanotklubben tillsammans.

Minigruppen passar de yngsta deltagarna i åldrarna 8-11 år. I Minigruppen lär vi oss grunderna inom paddling och Kanotpolo. Det utlovas mycket skoj så som lek och badutflykt. Även andra grenar och kanoter kommer testas på under veckan. Vi paddlar kl 09-14 mellan måndag till fredag, med lunchpaus mitt på dagen. Mellan varje pass äter vi lunch på kanotklubben tillsammans.

Veckor:
25 (måndag-torsdag)
27
32

För att kunna delta måste man kunna simma 200 m. Medtag egen lunch. Lunchen behöver kunna ätas kall eftersom vi ej har tillgång till mikro. Vi uppskattar om man har med sig egna bestick mm.

Utrustning:
Barnen behöver ha med sig badkläder och handduk. Keps och solkräm är en fördel då det kommer bli soligt och varmt. Det är även bra att ta med sig extra ombyte då man kan bli blöt när vi paddlar. Resten av paddelutrustningen lånas utav kanotklubben.

När vi paddlar racing eller liknande kommer vi ha en följebåt (motorbåt) som kan hjälpa till i situationer där det behövs. Det är alltid bra att vara där lite innan och tänk på att sluttiden kan variera lite beroende på när vi kommer tillbaka från vår paddeltur.

Vägbeskrivning:
Kanotklubben ligger på Norra Oskarsgatan vid E4 bron. Jag skickar med en länk till Google Maps för vägbeskrivning: https://goo.gl/maps/qZw3QTeKNVo.

Mer information kommer närmare Kanotskolans start.
Linköpings kanotklubbs hemsida: likk.nu

Avgift:
500 kr per vecka, betalas via swish. (Meddelandefältet: Kanotskolan 2019, vem är betalningen för?, antal veckor?)

Swish: 1233600814

För att bli anmäld måste man betala i samband med att man skickar in formuläret!
Avgiften måste alltså betalas innan kanotskolan startar.

OBS! Ett anmälningsformulär per barn.

Vid frågor kontakta gärna Arvid Göterdal på 0738159145 eller Matilda Göterdal på 0705631831. Ni kan även kontakta oss via mail på kanotskolan@gmail.com.
Email address *
OBS! Skriv in målsmans e-postadress
Genom att göra detta får ni ett bekräftelsemail efter ni anmält ert barn.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service