Aanvraagformulier Graspop 2018
Heb je een beperking en wens je gebruik te maken van bepaalde faciliteiten, vul dan onderstaand formulier in en stuur je bewijs van handicap door naar graspop@inter.vlaanderen. Enkel dan kunnen we uw reservatie bevestigen.

Gegevens die u invult, worden gebruikt voor Graspop Metal Meeting 2018 en de interne database van Inter. Inter verbindt zich ertoe persoonlijke gegevens onder geen enkele voorwaarde door te geven aan derden. U kan altijd vragen uw gegevens te wissen of in te kijken door een e-mail te sturen naar graspop@inter.vlaanderen.
Om een goede dienstverlening te realiseren, houden we uw gegevens tot maximaal 2 maanden na het evenement bij. Daarom is het noodzakelijk om onderstaande vakje aan te vinken, indien u gebruik wenst te maken van de Inter-diensten.

Personen met een handicap moeten voor Graspop festivaltickets bestellen via de gewone weg. Lees alle info omtrent de specifieke tickets aandachtig via de website van het evenement.

Bent u blind of slechtziend of is het voor u, omwille van uw beperking, niet evident om onderstaande vragenlijst in te vullen? Stuur dan een mailtje naar graspop@inter.vlaanderen en vermeld daarin uw telefoonnummer. De verantwoordelijke Inter-medewerker zal dan met u contact nemen om de nodige informatie in te winnen.

Kleine opvouwbare krukjes kleiner dan 55 cm (gemeten indien opgevouwen) worden zo toegelaten en hoef je niet via dit formulier aan te vragen. Ook voor medicijnen en aangepast voedsel is een aanvraag niet nodig (maar een doktersverklaring hiervoor is wel verplicht) Wie medicijnen koel wil bewaren, kan daarvoor ter plaatse terecht bij het Rode Kruis.

Gelieve uw aanvraag te doen voor 1 juni 2018!

Ik geef Inter de toestemming om mijn gegevens tot 2 maanden na het evenement bij te houden. Inter mag mij contacteren in die periode. *
Persoonsgegevens
Familienaam persoon met een handicap *
Your answer
Voornaam persoon met een handicap *
Your answer
Contactpersoon
Enkel invullen indien de persoon met een handicap niet zelf de contactpersoon is. Geef hieronder dan ook de contactgegevens van de contactpersoon.
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Gsm-nummer *
Your answer
Straatnaam *
Your answer
Huisnummer *
Your answer
Bus
Your answer
Postcode *
Your answer
Gemeente *
Your answer
Land
Enkel noodzakelijk indien geen adres in België
Your answer
Aard van de beperking *
Ook mensen met een tijdelijke beperking kunnen gebruik maken van de faciliteiten. Omschrijf deze duidelijk bij 'Anders'.
Required
Faciliteiten voor mensen met een handicap
Op basis van uw beperking wordt door Inter beslist van welke faciliteiten u gebruik kan maken. U krijgt hiervan een bevestiging na ontvangst van uw bewijs van handicap (meer info over welk bewijs Inter dient te ontvangen, wordt beschreven in het bevestigingsbericht dat u ontvangt na het verzenden van dit formulier).
Komt u met de wagen naar het festival? *
Er is een specifiek doorlaatbewijs nodig om gebruik te kunnen maken van de voorbehouden parking. Dit moet op voorhand aangevraagd worden. Zonder geldig doorlaatbewijs zal je de parking niet kunnen bereiken.
Blijft u kamperen op de camping voor personen met een beperking (ADL-camping)? Zo ja, met hoeveel personen (inclusief uzelf)? *
Per persoon met een handicap kunnen max. 4 vrienden mee op de voorbehouden camping. Dit is een deel van de reguliere Boneyard-camping en deze ADL-camping beschikt over aangepast sanitair, douches en verzorgingsruimte. Auto's/Mobilhomes/campers worden niet toegelaten.
Hebt u omwille van uw beperking meer plaats nodig, gelieve dan hieronder te omschrijven waarom dit zo is.
We hebben slechts een beperkte oppervlakte ter beschikking dus vragen iedereen niet meer plaats in te nemen dan nodig (in een 2-persoonstent moeten dus bv.ook 2 personen overnachten). Wie meer plaats nodig heeft omwille van zijn/haar handicap, kan dat hieronder aangeven.
Your answer
Hebt u om medische redenen elektriciteit nodig op de camping? *
Indien wel, dan dient u zelf een voldoende lange verlengkabel (30m) mee te brengen.
Indien u elektriciteit nodig hebt op de camping, leg dan hier uit waarom. *
Indien u geen elektriciteit nodig hebt, schrijft u 'nvt' (niet van toepassing). Er wordt enkel elektriciteit voorzien indien dit omwille van de beperking noodzakelijk is (bv. slaapapneu of andere elektrische toestellen). Elektrische rolstoelen kunnen opgeladen worden in de verzorgingstent waar een oplaadpunt voorzien is (dus in dat geval geen stroom tot aan de tent mogelijk).
Your answer
U verblijft in Metal Town (aparte camping voor mobilhomes, caravans,...)? *
Metal Town is een aparte camping voor mobilhomes en caravans. Hier wordt geen assistentie door Inter voorzien. Die camping is wel toegankelijk en er wordt een toegankelijk toilet en douche voorzien. Omdat de weg hiernaartoe lang en niet toegankelijk is, wordt er een toegankelijk shuttlebusje voorzien tussen het festivalterrein én deze camping (op enkele vaste tijdstippen, exacte uren worden vooraf gecommuniceerd). Voor deze camping Metal Town moet je wel tickets reserveren via de website van het festival.
Heeft u assistentie nodig van onze Inter-vrijwilligers tijdens het festival? *
Required
Wenst u gebruik te maken van de alternatieve ingang voor mensen met een handicap? *
Max. 1 begeleider mag u hierlangs vergezellen. Zo hoeft u niet in de massa aan te schuiven en geraakt u vlot binnen en buiten het festivalterrein.
Is het voor u noodzakelijk dat u toegang heeft tot de rolstoelpodia op de festivalweide? *
Er mag max. 1 begeleider met u mee op het platform, rolstoelgebruikers krijgen voorrang.
Is het noodzakelijk dat u een klapstoel mee op het terrein mag nemen om te kunnen rusten? *
Mensen die slecht te been zijn mogen uitzonderlijk zelf een klapstoel meebrengen (aanvraag op voorhand is verplicht). Kleine opvouwbare krukjes kleiner dan 55 cm (gemeten indien opgevouwen) worden sowieso toegelaten. Hiervoor is geen aanvraag nodig en dan hoef je dit niet aan te vragen.
Op welke dagen komt u naar het festival? *
De ADL-camping/parking gaat pas open op donderdagochtend. Het is niet nodig/mogelijk eerder te arriveren. Uw plaats is gereserveerd. De ADL-camping/parking sluit op maandag 12u00. Tegen die tijd moet iedereen het kampeerterrein verlaten hebben.
Required
Als er relevante zaken zijn die nog niet aan bod zijn gekomen in de vragenlijst, dan kan u die hieronder kwijt. *
Your answer
Ik begrijp dat mijn aanvraag pas definitief is na het doorsturen van een kopie van de blauwe parkeerkaart, van mijn European Disability Card of een medisch bewijs én na het ontvangen van een goedkeuring per mail. *
Klik hierna op 'verzenden'
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Toegankelijk Vlaanderen. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms