KiKOV-Filmontbijt voor Helden!
Op zondag 19 november organiseert KiKOV-Leuven voor de 3de keer een groot filmontbijt. Vanaf 9 uur staat er een rijkelijk ontbijtbuffet klaar. Om 11 uur wandelen we (ongeveer 150 meter) naar de bioscoop voor een fijne familiefilm. En welke film hadden we beter kunnen kiezen voor onze helden dan de Ketnet-avonturen-film "Helden boven Alles"?!

Tijdens het ontbijt zorgen we voor verschillende fijne activiteiten voor de kinderen. En KiKOV-peter Steven Goegebeur zal er ook bij zijn, om een woordje te placeren...

Het ontbijt is dit jaar in Parochiecentrum St-Amands, Werft 16, in Geel. (da's links naast het stadhuis, als je er voor staat, vlakbij de locatie van de vorige jaren. En met een gezelligere zaal!). Er is een grote, gratis parking voor het stadhuis, dus vlak voor de deur.

Het filmontbijt is bedoeld voor alle gezinnen waarvan de afgelopen jaren een kind in behandeling was, of nu nog is, op de kinderonco-afdeling van Gasthuisberg in Leuven. Zoals op alle activiteiten van onze vereniging, zijn ook de gezinnen van kinderen die overleden zijn, zeker welkom.

Dankzij een aantal fijne giften en mooie acties kunnen we het ontbijt en de film helemaal gratis aanbieden!

We hebben veel plaats aan de ontbijttafels, maar wacht niet te lang met inschrijven. Voor gezinnen met een kind in behandeling die nu nog niet weten of het op 19 november wel zal lukken wat weerstand en zich ok voelen betreft: we begrijpen natuurlijk helemaal dat de omstandigheden soms maken dat het niet lukt. Da's geen probleem als jullie daardoor last minute zouden moeten uitschrijven. We hopen natuurlijk van niet!
Op 8 november, na de herfstvakantie, moeten wij het juiste aantal deelnemers doorgegeven.

Heel graag tot dan!

Het KiKOV-Leuven-team

Naam en familienaam van de (ex-)patiënt *
Die naam lijkt ons de beste manier om de gezinnen te identificeren.
Your answer
E-mailadres *
op dit adres sturen we je een bevestiging
Your answer
Adres
Straat, woonplaats
Your answer
Telefoonnummer
Your answer
Jaar van de laatste of meest recente behandeling in Gasthuisberg
'recentere' patiëntjes en hun gezinnen krijgen voorrang als er ineens veel inschrijvingen zouden zijn, maar er is echt veel plaats, dus iedereen kan inschrijven...
Your answer
Hoeveel volwassenen van jouw gezin komen er naar het filmontbijt? *
voor deze keer tel je vanaf 14 jaar al als 'volwassene' :-)
Your answer
Hoeveel kinderen van jouw gezin komen er naar het filmontbijt? *
tot 14 jaar
Your answer
Opmerkingen
bijvoorbeeld ivm bepaalde allergiën of diëten. We proberen er zo goed mogelijk rekening mee te houden. Voor patiëntjes met een verlaagde weerstand: overleg met de dokter of een ontbijt in groep en een bioscoopbezoek op dit ogenblik wel kan.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms