Let`s Party Schaatskamp 2018
Beste Let`s Party Schaatskamper en ouders,

Vanaf zondag 21 oktober t/m dinsdag 23 oktober 2018 gaan we weer op schaatskamp die georganiseerd wordt voor kinderen van 7 tot en met 15 jaar! Er wordt geschaatst in De Elfstedenhal in Leeuwarden en misschien ook wel in Thialf! We vertoeven voor 3 dagen, en twee korte.. nachies, in de groepsaccommodatie van de zeilschool De Veenhoop in….Veenhoop (Friesland dus).

Op schaatskamp gaan betekent in ieder geval dat je een ideale start maakt voor het komende schaatsseizoen. Tuurlijk wordt er op techniek geoefend en getraind maar ook vele spelvormen op het ijs komen aan de orde. Dus ongemerkt maak je vele meters!

Verder zal er naast het schaatsen veel georganiseerd worden in en om onze verblijflocatie en zal het aan heerlijke feestmaaltijden niet ontbreken! Wat we er allemaal omheen organiseren gaan we natuurlijk nu niet verklappen.

Inmiddels zijn de begeleiders druk bezig met het “Let`s Partyl” programma dat bestaat uit vooral sportieve, gezellige en relaxte activiteiten. Onze kok gaat een paar supermaaltijden klaarmaken zodat je niets tekort komt maar wat vooral lekker is. Kortom, een dolle, gezellige schaatsboel!

Wanneer gaan we? We starten op zondagmorgen 21 oktober bij de Pegel en we zijn dinsdag 23 oktober na het avondeten weer terug bij de Pegel. Wie kunnen er mee? Alle kinderen die lid zijn van IJsclub Alkemade van 7 tot en met 15 jaar.

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn 75 euro per deelnemer

Wie gaan er mee als begeleiding?

Jaap Kooistra, Dennis van Dommelen, Johan van Klink, Jack van Dongen, Fred v/d Hoorn, Anja de Rijk, Simone Bakker, Ruth den Braber, Maud v/d Meer, Ris van Heijningen en Esmay v/d Meer

Voor wie toch nog een beetje twijfelt…

Maandag 10 september is er een schaatskampinformatie avond tijdens de schaatsruilbeurs voor al uw vragen.

Aanvullende informatie zal via Facebook en op de website van IJsclub Alkemade te vinden zijn. Enkele weken voor het schaatskamp ontvangt iedereen een uitgebreide informatiebrief per mail.

Ga je mee op schaatskamp 2018 *
Required
Naam ( voor en achternaam) *
Your answer
Geboortedatum *
Your answer
Straat en huisnummer *
Your answer
Plaatsnaam *
Your answer
Emailadres *
Your answer
Naam + Telefoonnummer ouders/verzorgers waarop zij bereikbaar zijn tijdens het kamp *
Your answer
Bijzonderheden zoals: allergie, medicijngebruik, dieet, etc.
Your answer
*
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms