RotuRace 2017 - ilmoittautuminen

Tänäkin vuonna manssit pääsevät kaasuttelemaan vieheen perässä leikkimielisissä viehejuoksukisoissa. :) RotuRace 2017 juostaan Hyvinkään vinttikoiraradalla 10.-11.6. Meidän harmiksemme tänä vuonna minit ja midit on laitettu eri päiville, eli lauantaina 10.6. juoksevat midit ja maxit ja sunnuntaina 11.6. minit, jätit ja vintit. Tämä tarkoittaa manssi-joukkueiden osalta sitä, että jos mini-joukkue/joukkueita saadaan kasaan eivät ne ole paikalla samana päivänä midi-joukkueiden kanssa. Toki jos minejä ei ole tarpeeksi muodostamaan joukkuetta, voivat ne ehdottomasti juosta myös midi-joukkueessa.

Joukkue koostuu neljästä koirasta ja muutamasta varakoirakosta, jotka juoksevat, jos joku varsinaisista koirista joutuu perumaan tulonsa. Sama koira voi juosta vain yhdessä joukkueessa, mutta voi olla nimettynä varalle useampaan joukkueeseen.

RotuRaceen osallistuva koiran
* täytyy olla vähintään 9kk ikäinen
* tulee olla terve ja Suomen kennelliiton virallisten rokotusmääräysten mukaisesti rokotettu.
* Kiimainen narttu EI voi osallistua kilpailuun ja kiimaisen nartun tuominen lähtö- ja katsomoalueelle on kiellettyä.

Juostava matka on 80 metrin suora, joka on aidattu koko matkalta.
Joukkueen koirat juoksevat yksitellen lähtölistan mukaisessa järjestyksessä. Suoritus tapahtuu joko käsiviehettä ajaen tai omistaja voi kutsua/houkutella koiraansa maalialueelta. Kaikille koirille otetaan ajat; ajanotto alkaa kun koira ylittää lähtölinjan ja loppuu kun koira ylittää merkityn maalilinjan. Mikäli koiralle ei saada aikaa minuutissa, koiran lähettäjä voi suorittaa 80 metrin juoksun, joka lasketaan joukkueen yhdeksi suoritukseksi. Epäonnistuneen lähdön voi uusia kerran (jos koira esim. juoksee vain 10 m ja palaa lähtöalueelle). Hyväksytty suoritus tulee suorittaa alle 1,5 minuutin.

Ilmoittautumiset alla olevalla lomakkeella 24.5. mennessä.

Kysymyksiä? Ota yhteyttä RotuRace-vastaavaan Heidi Niemelä, smt.tapahtumat(a)gmail.com.

  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question