Inschrijven KSKZ 2020
Vul dit inschrijvingsformulier in voor 15/01/2020 en schrijf vanaf 1 januari 2020 jouw correcte bedrag over op rekeningnummer 930-0033700-08 IBAN BE63 9300 0337 0008 met vermelding van "naam+voornaam+lidgeld 2020"

Op zondag 12 en 19 januari kan je terecht bij Philippe Vandeburie in de bar van het clublokaal voor het invullen van formulieren van het ziekenfonds of indienen van medische fiches. Nadien moet je zelf contact opnemen met Philippe om alles te regelen.
Email address *
Naam *
Your answer
Voornaam *
Your answer
Straat en nummer *
Your answer
Postcode en gemeente *
Your answer
E-mailadres vaarder *
Your answer
E-mailadres ouder(s) (Enkel verplicht voor -18-jarigen)
Your answer
Telefoon- of gsmnummer *
Your answer
Telefoon- of gsmnummer ouder(s) (Enkel verplicht voor -18-jarigen)
Your answer
Geboorteplaats *
Your answer
Geboortedatum *
Your answer
Hoe schrijft u zich in? *
Extra's *
Required
Medische info *
Noteer hieronder alle medische info over jou die voor ons belangrijk is: allergieën, afwijkingen ... Heb je geen medische info, noteer dan: NVT
Your answer
Paddle for the planet
Paddle for the planet is een initiatief dat alle kajakkers, kanoërs, surfers... over de hele wereld groepeert om bewustzijn te creëren over het behoud van propere waters en natuurgebieden en om samen geld daarvoor in te zamelen. Op hun website (http://www.paddlefortheplanet.org) kan je daarover meer info vinden. Als club vinden wij dit heel belangrijk en willen wij dit zeker steunen. Daarom geven we elk van jullie de kans om, vrijblijvend, een bedrag te storten voor P4P. Dit bedrag gaat volledig naar dit initiatief! Als je dit doet, gelieve dit dan bij te vermelden in je mededeling. Je kan natuurlijk ook altijd cash een centje bijdragen op de nieuwjaarsreceptie!
Akkoordverklaring
Door mij in te schrijven in KSKZvzw verklaar ik mij akkoord met het huishoudelijk reglement.

Door mij in te schrijven in KSKZvzw verklaar ik mij akkoord dat foto's of video's gerelateerd aan de club waarin ik voorkom mogen gebruikt worden.

Door mij in te schrijven in KSKZvzw verklaar ik mij akkoord dat mijn gegevens zullen gebruikt worden voor interne communicatie. Wij geven geen gegevens door aan derden zonder toestemming.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy