Radionica optičkih igračaka
Datum održavanja: subota, 17.12. (prvi termin)
Vrijeme održavanja: od 17h do 19h
Dob: od 8 do 12 godina
Mjesto održavanja: Dječja kuća: Studio 2.kat
MAX BROJ SUDIONIKA: 10

Prije pojave pokretnih slika u obliku filma i videa, optičke igračke bile su predmeti kroz koji su ljudi mogli promatrati i proučvati fenomen kojeg zovemo tromost oka.

Tromost oka je optička iluzija koja se stvara između čovjekovih očiju i mozga i u kojoj niz statičnih slika vidimo kao jednu pokretnu sliku. Ona se javlja kada se niz sličica izmjenjuje brzino od 18-24 sličica u sekundi.

Postoje razni oblici optičkih igračaka, ali svi ti izumi imaju zajednički cilj – nastojati postići učinak prividnog kretanja. Razvijanjem i usavršavanjem optičkih igračaka uslijedio je tehnološki razvoj prema filmu i animaciji.

Polaznici ove radionice moći će crtati, bojati, lijepiti, rezati i samostalno napraviti Thaumatrope i Zoetrope, a potom i naučiti kako zavarati svoje oko!

Voditeljica radionice: Antonija Veljačić, animatorica

Organizatori: Art-kino

Sudjelovanje je besplatno!

Prijavom nije zagarantirano mjesto na radionici jer je broj polaznika ograničen. Potvrda o sudjelovanju polaznicima stiže putem e-mail adrese do srijede, 14. prosinca.Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime i prezime polaznika
*
Dob polaznika
*
Ime i prezime roditelja/staratelja: *
E-mail adresa roditelja/staratelja *
Dodatna pitanja ili komentari:
MOLIMO POTVRDITE SUGLASNOST
MOLIMO POTVRDITE SUGLASNOST
📷 Slanjem prijave pristajem da moje dijete sudjeluje u programu, kao i da se može fotografirati i snimati za potrebe programa u kojem sudjeluje (za dokumentiranje i izvještavanje o održavanju programa). Ako ne pristajete na fotografiranje, molimo obratite se organizatorima na samoj lokaciji događanja.

ℹ Ovom prijavom dajem suglasnost da moje dijete sudjeluje u programu te izjavljujem da će pohađati program prema dogovorenom rasporedu, osim u slučaju bolesti i drugih opravdanih razloga za izostanak, o čemu ću pravodobno obavijestiti organizatora. Isto tako, pristajem da moje dijete, ako je to predviđeno programom, sudjeluje u terenskim aktivnostima uz pratnju voditelja programa.

☑ Svojim sudjelovanjem na programu smatra se da ste kao korisnici upoznati s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumijete i prihvaćate.

Puna privatnost Vaših osobnih podataka zagarantirana je te ćemo se njima koristiti isključivo u skladu s EU direktivom o zaštiti podataka (EU) 2016/679 (GDPR – General Data Protection Regulation).
Svi osobni podatci (e-mailovi, osobna imena i prezimena) koji su potrebni u svrhu rezerviranja mjesta koriste se samo i isključivo za potrebe dogovora oko sudjelovanja u navedenom programu. Jamčimo da se ti isti podaci neće proslijediti niti jednoj drugoj kompaniji ili organizaciji.
Pročitao/la sam uvjete i suglasan/na sam s navedenim. *
Required
Želite li i ubuduće primati obavijesti o edukativnim programima Kina?
Clear selection
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Art-kino Croatia. Report Abuse