Ga met ons de strijd aan
Iedereen die aan Alpe d'HuZes meedoet heeft zo zijn eigen redenen. Sommigen ter nagedachtenis aan mensen die te vroeg zijn overleden aan kanker. Anderen ter inspiratie van de mensen die nu aan het strijden zijn, onmacht omzetten in kracht. Je inzetten voor dit goede doel is een signaal naar vrienden en bekenden dat ze er niet alleen voor staan. Je kunt mensen helpen, inspireren of bewust maken....

Welke strijd?
Ruim een half jaar geleden moest Pedro van Uden (uit Gemert) de strijd tegen kanker opgeven. Zijn vrouw Anita en hun gezin gaan in juni 2019 voor de tweede maal deelnemen aan de Alpe d'HuZes, alleen deze keer helaas zonder Pedro. Op deze manier zetten zij onmacht om naar kracht. Kracht om het onderzoek naar, en medicatie tegen kanker middels financiële steun nog beter mogelijk te maken.

En jij kunt helpen!

Hoe?
Anita en Chantal van "de Fleurige Creatie" hebben een creatieve actie verzonnen om geld in te zamelen.
Met de aanschaf van een emmer echte schoolklei (Creall Mini Silky Soft, 350 gram) kun jij dit goede doel steunen. Per emmer van €10,00, steun je Alpe d'HuZes met €5,00. De andere €5,00 gebruiken we uiteraard voor de aanschaf van de emmers.
Mocht u geen interesse hebben in de klei, maar ons toch wilt steunen in onze actie dan kunt u er ook voor kiezen een vrijwillige bijdrage te geven, vul dan bij het formulier het door u gekozen bedrag in.

De klei voelt zijdezacht aan, droogt niet uit, kruimelt niet en is geschikt voor kinderen van +2. Verder is deze klei glutenvrij en 100% veilig voor kinderen.

In de emmers zitten 5 staven klei in 5 verschillende kleuren.
Je kunt kiezen uit:
- Een emmer met primaire kleuren (wit, rood, blauw, groen, geel)
- Een emmer met zachte kleuren (wit, roze, lichtgeel, lichtgroen en lichtblauw)

Wanneer?
Vanaf nu!
Ben je enthousiast en op zoek naar alvast een leuk idee voor in de eigen kast, als cadeautje, of als idee voor de feestdagen... vul dan het onderstaande formulier even in.
Je krijgt dan binnen enkele dagen een betaalverzoek (online bankieren). Mocht online betalen geen optie zijn? Reageer dan even op die mail en dan zorgen we ervoor dat je contant kunt betalen.

De actie eindigt op 31 oktober. Dan worden de emmers door ons besteld. Op zaterdag 17 november kunnen de emmers opgehaald worden op de voetbalclub.

Geen inspiratie? We hebben wat ideeën toegevoegd. Voor nog meer leuke ideeën kijk je op facebook/instagram "de fleurige creatie".


Vriendelijke groet,
Anita en Chantal

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms