Cursus ROEMEENSE RAPSODIE-dansstijlen met Daniel Sandu, bij Goe Folk
LET OP: de inschrijvings-deadline is al voorbij. Wil je toch meedoen? Stuur een berichtje naar info@goefolk.be en we bekijken of dit nog mogelijk is!

🕺🏼 Daniel Sandu is als kind beginnen dansen in Roemenië en sindsdien eigenlijk nooit meer gestopt. In zijn carrière als professionele danser, eerst bij Rapsodia Romana in Boekarest en later bij het Internationaal Danstheater in Amsterdam, heeft hij een enorme waaier aan dansstijlen geleerd. Na zijn studies aan de dansacademie met een specialisatie in tapdans heeft hij over de hele wereld lesgegeven. En nu komt hij naar Gent!

🇷🇴 In zijn cursus Roemeense Rapsodie-dansstijlen komt Daniel ons de liefde voor de 3 R'en bijbrengen: ritme, Roemeens en Roma. Iedereen is welkom, we dansen voor elk wat wils. Van traditionele folklore, via Daniels eigen choreografieën op Roemeense muziek, tot de vrijheid van de Roma-stijl: alles draait om dansplezier! De moeilijkheidsgraad van de dansen wordt aangepast aan de groep, zodat elke danser wordt uitgedaagd. Doe je mee? 

🚩De cursus gaat door op zaterdag 22 april om 13:00 in Gent,  in de danszaal van Danspunt aan Dok-Noord. Alle info vind je op www.goefolk.be/dansdag

📄 Schrijf je in door dit formulier in te vullen! Schrijf vervolgens €25 over op BE38 9796 2155 3672 onder vermelding van "NAAM + cursus2023". Je ontvangt een bevestigingsmail nadat we de betaling ontvangen hebben. Schrijf €7 extra over voor een persoonlijke downloadlink voor educatieve filmpjes van de dansen die we leren. Muziek wordt op de dag zelf verkocht door Daniel! Lukt er iets niet? Stuur een berichtje naar info@goefolk.be!

💃🏿🕺🏾 Kom je met meerdere personen meedansen? Tof! Vul dit formuliertje dan voor elke deelnemer apart in; het is niet erg als je hetzelfde mailadres meerdere keren gebruikt.

🎶 Kan je er geen genoeg van krijgen? De instuif 's avonds is gratis voor deelnemers aan de cursus, en tussen de cursus en instuif is er een uurtje kinderdans voor kinderen van (ongeveer) 6 tot 12 jaar!

/Privacy: We vragen je e-mailadres zodat we een bevestiging van je inschrijving kunnen sturen en een link om je inschrijving te kunnen wijzigen. We vragen je naam en gsm-nummer om contactopsporing mogelijk te maken bij eventuele covidbesmettingen en voor lastminute annuleringen. Adres en geboortedatum worden gevraagd voor het afsluiten van een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen. Deze gegevens worden bewaard tot minstens 30 dagen na de activiteit, en uiterlijk 31 december van het jaar verwijderd./
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Wat is je naam? *
Wat is je gsm-nummer? *
Wat is je geboortedatum? (nodig voor de verzekering) *
MM
/
DD
/
YYYY
Wat is je adres?  (nodig voor de verzekering) *
Ben je lid van een volksdansgroep? Zo ja, welke?
Heb je nog andere vragen of opmerkingen?
Wil je je inschrijven voor de dansdag van 22 april 2023? *
Required
Wil je graag de educatieve filmpjes ontvangen? *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy