Osallistujailmoittautuminen Proviisoripäivään 16.3.2019
PROVIISORIPÄIVÄ 2019 - Proviisori neuvottelijana
lauantaina 16.3.2019 Arcada, Jan-Magnus Janssonin aukio 1, Helsinki

Osallistumismaksu kattaa koko seminaaripäivän luentomateriaalit (sähköisesti pdf-tiedostoina), painetun luentovihkon, aamu- ja iltapäiväkahvin sekä lounaan. Lisäksi Proviisoripäivän aikana on mahdollista tutustua myös kattavaan lääkealan näyttelyyn.

Luentomaksu kattaa myös Rekrykohtaamisia 2019 -tapahtuman pääsylipun, mutta koska tilaa on rajoitetusti (n. 100 hlölle), niin osallistuminen vahvistuu lipunostojärjestyksessä ja lipun ainoastaan Rekrykohtaamisia 2019 -tapahtumaan ostavat menevät tilaisuuden osalta ensisijalle. Varaamme kuitenkin kiinnostuksesta riippuen myös luento-osallistujia varten oman kiintiön Rekrykohtaamisia -tapahtuman osallistujapaikkoihin.

UUTTA! Nyt Proviisoriyhdistyksen jäsenillä, jotka ovat lunastaneet Proviisoripäivän luentolipun, on mahdollisuus katsoa päivän luennot jälkikäteen (alkaen huhtikuusta 2019) maksuttomasti OmaPron verkkokoulutuksina! Huomioithan myös, että Proviisoripäivän yhteydessä järjestettävä lääkealan näyttely on avoinna Sinua varten koko päivän klo 8.45-16.15!

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistujalaskut lähetetään maaliskuun aikana ilmoittautumispäivänä voimassa olleen hintaluokan mukaisina. Hintaluokkaan vaikuttava jäsenolosuhdetieto huomioidaan tapahtumapäivän mukaisesti.

Mahdollinen ilmoittautumisen peruminen 28.2.2019 mennessä on maksuton, ja tehdään toimisto(at)proviisoriyhdistys.net kautta. 1.-7.3.2019 tapahtuneista peruutuksista perimme toimistokuluina 40 euroa ja 8.3.2019 jälkeen tapahtuneista peruutuksista perimme ilmoittautumistiedot huomioiden täyden hinnan (ilman lääkärintodistusta).

Saat yksityiskohtaisen osallistujakirjeesi ja lisätietoja tapahtumasta ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen erikseen vielä maaliskuussa 2019.

Tervetuloa kouluttautumaan! Löydät tapahtumapäivitykset verkkosivuiltamme www.proviisoriyhdistys.net/proviisoripäivä

Tietosuojaseloste on luettavissa tapahtumasivulla www.proviisoriyhdistys.net/proviisoripäivä ilmoittautumislinkin yläpuolella.

Email address *
Olen *
Sukunimi *
Your answer
Etunimi *
Your answer
Tehtävänimike (nimikylttiin)
Your answer
Työnantaja (nimikylttiin)
Your answer
Tietoni tapahtuman laskutusta varten: Huom! Jaossa on 20 proviisori- ja 20 opiskelijajäsenilmoittautujan early bird -hintaista (19 €/49 €) lippua 21.11. klo 11.00 alkaen. *
Rekrykohtaamisia 2019 -tilaisuus *
Required
Aion osallistua *
Required
Osallistun myös illan cocktail-tilaisuuteen (klo 18-22) Cocktail-tilaisuus +25 EUR sis. illan ruoka- ja juomatarjoilun. Illan esiintyjänä Nitrodisco. *
Erityisruokavalio/ allergiat
Your answer
Nautin kuohujuomani ja cocktail-tilaisuuden juomatarjoilut *
Jäsensähköpostiyhteystieto luento-osallistujan Proviisoripäivän 2019 OmaPron verkkoluentojen maksuttomuuden varmistamiseksi:
Your answer
Tietosuojaseloste (löytyy tapahtumasivulta) *
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Proviisoriyhdistys. Report Abuse - Terms of Service