Mladinska izmenjava : The hawks and the sparrows
Erasmus +, K1 - Mladinska izmenjava

Naslov : The hawks and the sparrows

Datum: 26. avgust - 1. september 2017

Lokacija: Nyiregyhaza (Madžarska)

Društvo Hiša! še s 4 evropskimi državami sodeluje pri projektu The Hawks and the Sparows, ki poteka v organizaciji madžarske organizacije Kulturális Életért Közhasznú Egyesület - Cultural Life Non Profit Organization. Mladinska izmenjava je na temo komunizma.

Zakaj izmenjava na temo komunizma? Ta tema je, ker je bil komunizem eden glavnih akterjev (za boljše ali slabše) evropske nedavno preteklosti, v državah nekdanjega Varšavskega pakta, pa tudi v državah, kot je Italija, ki je videla razvoj največje komunistične partije Zahodne Evrope.

Kljub temu, da na naši celini ne obstajajo več države v komunističnem stilu, se države še vedno ukvarjajo z ideologijo, ki pa še vedno ni ugasnila, dokazi pa so posledica nedavnih volitev (2016) v državah, kot je Bolgarija, Moldavija ali kaj se je zgodilo v Grčiji. Pristop k komunistom danes pomeni analizo preteklosti, da bi bolje razumeli sedanjo družbo in poskušali zgraditi boljšo prihodnost.


Ime in priimek *
Your answer
Naslov *
Your answer
Datum rojstva in kraj rojstva *
MM
/
DD
/
YYYY
Email: *
Your answer
Telefon *
Your answer
Motivacija za udeležbo na projektu: *
Your answer
Kakšna so tvoja pričakovanja glede projekta: *
Your answer
Kakšno je tvoje znanje angleškega jezika. 1 pomeni zelo slabo in 5 pomeni zelo dobro. *
Zelo slabo
Zelo dobro
Zanimivost: Naslov projekta je poklon pomembnemu filmu Pier Paola Pasolinija, ki je bil prvotno z naslovom "Uccellacci Uccellini", preveden v angleščino kot "The hawks and the sparrows". Film je osredotočen na temo komunizma.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms