Representera Fältbiologerna i AirClim
Nu kan du som är medlem i Fältbiologerna kandidera till att bli ersättare till Fältbiologernas representant i AirClims(luftförorenings- och klimatsekritariatet) styrelse. Du kan även kandidera till att bli ombud på deras årsmöte som är 20 maj i Göteborg. Kandidera senast 6 maj!

Bli ersättare!
Som ersättare har du möjlighet att delta på styrelsemötena och följa AirClims arbete. Du hoppar in som ledamot om inte Fältbiologernas ordinarie representant har möjlighet att vara med på mötet.

Bli ombud på årsmötet!
Åk på AirClism:s årsmöte som är 20/5 kl.14 i Göteborg, träffa nya människor och påverka AirClim. Du behöver ej stå för resa. Du som blir ombud kommer få mer information inför årsmötet, där bland handlingar som du förväntas läsa inför.

Du kan kandidera till och bli både ersättare och ombud på årsmötet.

Mer om AirClim
Luftförorenings- och klimatsekretariatet (tidigare Internationella försurningssekretariatet) är en ideell förening som drivs av fyra svenska organisationer: Fältbiologerna, Jordens Vänner, Naturskyddsföreningen och Världsnaturfonden WWF. Styrelsen består av en representant från varje organisation.
Det övergripande målet med verksamheten är att verka internationellt i syfte att minska utsläpp av luftföroreningar så att de kritiska belastningsgränserna för försurning, övergödning och marknära ozon inte överskrids och människors hälsa skyddas.
Sekretariatet uppmuntrar och stimulerar miljöintresserade organisationer att arbeta aktivt med frågor rörande luftföroreningar, inklusive växthusgaser.
Läs mer på deras hemsida: http://www.airclim.se/

Efter du kandiderat genom att fylla i och skicka in formuläret så kommer vi att kontakta dig med vidare information.
Har du frågor eller vill veta mer om uppdraget? Kontakta Fältbiologernas ordförande Lovisa Roos, 0703870118, lovisa.roos@faltbiologerna.se

KANDIDERA SENAST 6 MAJ
Jag kandiderar till att bli Fältbiologernas *
Required
För- och efternamn *
Your answer
Födelseår *
Your answer
Bor i *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Mail *
Your answer
Varför kandiderar du? (ej obligatoriskt att svara)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Fältbiologerna. Report Abuse