Syksyn 2020 harrastusryhmät
Sirkus Magenta ehkäisee lasten ja nuorten syrjäytymistä, tukee perheitä ja antaa hankalissa elämäntilanteissa oleville ihmisille iloa ja voimavaroja arkeen. Osallistumalla harrastustoimintaamme tuet työtämme hyvinvoivan ja yhdenvertaisen maailman puolesta.

Valitse ryhmät joihin haluat ilmoittautua. Vauva-, taapero- ja perhesirkusryhmiin ilmoittautuessasi muista ilmoittaa osallistuvien lasten lukumäärä. Lähetämme sinulle ilmoittautumisvahvistuksen ja laskun sähköpostilla. Mikäli et mahtunut ryhmään, saat tiedon varasijasta. Voit jonottaa useampaan ryhmään.

Ennen ilmoittautumista kannattaa vielä käydä tutustumassa tarkempiin tuntikuvauksiin sivuillamme www.sirkusmagenta.fi. Lue myös ilmoittautumisehdot: http://sirkusmagenta.fi/wp3/ilmoittautumisehdot/

Mukavia treenejä!

sirkusmagenta.fi/wp3/tietosuojaseloste/
Etunimi *
Sukunimi *
Lasten nimet
Mikäli ilmoittaudut lasten sirkusakrobatiaan, vauva-, taapero-, tai perhesirkusryhmiin, ilmoita tässä osallistuvien lasten nimet.
Sähköposti *
Sähköposti uudestaan *
Puhelinnumero *
Osoite *
Postinumero *
Kaupunki *
Lapsia
Mikäli ilmoittaudut lasten sirkusakrobatiaan, vauva-, taapero-, tai perhesirkusryhmiin, ilmoita tässä osallistuvien lasten lukumäärä
Jäsennumero
Yhdistyksen jäsenet saavat alennusta kurssimaksuista. Varmista, että jäsennumero on oikein, muuten jäsenalennus jää saamatta.
Ryhmä *
Voit ilmoittautua yhdellä lomakkeella vaikka kaikkiin ryhmiin kerralla. Jos ilmoittaudut vauva-, taapero-, tai perhesirkusryhmiin, ja haluat ilmoittaa eri määrän lapsia/ryhmä, joudut täyttämään lomakkeen kullekin lapsiryhmälle erikseen. Mikäli osallistuvien lasten lukumäärä on kaikissa ryhmissä sama, yksi lomake riittää.
Required
Olen lukenut ja hyväksyn ilmoittautumisehdot *
Required
Lisää minut sähköpostilistalle *
Kyllä, minulle saa lähettää tietoja Sirkus Magentan kursseista, leireistä ja muusta opetustarjonnasta.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Sirkus Magenta ry. Report Abuse