Иновативни училища: формуляр за кандидатстване за учебната 2019/2020 г.
В програмата за иновативни училища се кандидатства единствено чрез електронен формуляр, разделен на секции. Въпросите във формуляра отговарят на въпросите в работния документ (чернова). За да продължите към следваща секция, трябва да попълните всички задължителни полета, отбелязани със символ * (звезда).
Във формуляра могат да се добавят връзки/линкове към избрано от Вас хранилище като Google Drive, OneDrive, Dropbox и др. Ако документите са повече от един - можете да ги архивирате. Уверете се, че линковете водят към конкретните документи/ресурси, които искате да споделите, както и че документите могат да бъдат преглеждани и записвани свободно и препращани, без да се иска специално разрешение.
Данните от този формуляр ще са достъпни само до членовете на Комисията за иновативни училища.
След като изпратите формуляра, ще се отвори нов прозорец със съобщение: „Успешно подадохте формуляр за включване в мрежата на иновативните училища на България за учебната 2019/2020 година!" Това съобщение е потвърждение, че формулярът е изпратен успешно. Ще получите копие от електронния формуляр на имейл адресът, който въведете в полето отдолу, на тази страница.

За въпроси относно работата на формуляра: info@ischools.bg
За въпроси относно програмата за иновативни училища: i.mutsevski@mon.bg

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Center for Creative Training Association. Report Abuse - Terms of Service