Välkommen som medlem i SAK UNG!
Fyll i formuläret nedan för att bli medlem i SAK UNG - nationellt nätverk för unga konstintresserade. Här får du följa med på roliga konstaktiviteter och träffa nya vänner att upptäcka konsten tillsammans med. Alla mellan ca. 16-25 år är välkomna som medlemmar. Medlemskapet är gratis och gäller tills du begär utträde.

Efter att du fyllt i formuläret får du ett mail som bekräftar ditt medlemskap.


_____
SAK UNG är Sveriges Allmänna Konstförenings (SAK) projekt för att aktivera och engagera unga i samtidskonsten. Projektet är nationellt och skapar en mötesplats och en plattform för unga att diskutera och uppleva konst tillsammans på sin ort. SAK UNG stöds av Allmänna Arvsfonden.

Sveriges Allmänna Konstförening (SAK) är en ideell förening med syfte att stötta samtida konstnärer verksamma i Sverige och göra konst tillgänglig för fler. Verksamheten finansieras av medlemsavgifterna och som medlem i SAK får du en lott i konstlotteriet, årsbok, medlemstidning och medlemsförmåner. För att bli medlem i SAK gå in på http://www.konstforeningen.se/medlem/
Förnamn *
Efternamn *
Mejladress *
Bostadsort *
Födelseår *
Hur fick du reda på SAK UNG? *
VIKTIG INFORMATION TILL SAMTLIGA MEDLEMMAR I SAK/SAK UNG OM HANTERING AV PERSONUPPGIFTER
NY EU-LAG GÄLLER I SVERIGE FROM 25 MAJ 2018

Den nya lagen heter dataskyddsförordningen (förkortas GDPR general data protection regulation) och ska se till att företag och organisationer hanterar personuppgifter rätt.

FÖR KÄNNEDOM: Alla personuppgifter som du som blivande ny medlem lämnar eller som vi erhåller i och med tecknandet av medlemskap innebär att du samtycker till att uppgifterna hanteras och lagras av SAK som personuppgiftsansvarig och förvaras säkert. Adressuppgifter delas inte med andra än våra betrodda samarbetspartners för utskick av nyhetsbrev. Personuppgifter delas inte med annan tredje part.
Genom att bli medlem i SAK UNG samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy