Inscripció al Congrés Internacional "Una Altra Seguretat És Possible. Repensant les polítiques de seguretat i defensa en l'àmbit local i global des de la cultura de pau"
Com abordar la seguretat i la defensa des de la cultura de pau? Com traslladar-ho a alternatives polítiques concretes de pau i seguretat desmilitaritzades? Com treballar-ho en l'àmbit global i com aterrar-ho en l'àmbit local? Aquestes i altres qüestions centraran les taules del Congrés Internacional "Una Altra Seguretat És Possible. Repensant les polítiques de seguretat i defensa en l'àmbit local i global des de la cultura de pau" que tindrà lloc al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) el divendres 16 de novembre de 2018 i que comptarà amb la participació d'expertes d'aquí i d'arreu com ara Josep Ramoneda, Itziar Ruiz-Giménez, Patricia Guerrero, Tarja Cronberg o Noam Chomsky i Johan Galtung que hi participaran en vídeo.
Email address *
Nom i cognoms
La vostra organització, institució o organisme
Assistència
Com hem informat, la sala que acull aquest acte té un aforament limitat. Malauradament, hem d'informar que hem exhaurit les places per a assistir al Congrés, i hem hagut de tancar les inscripcions. Us convidem a seguir l'acte a través de la retransmissió streaming que oferirem en el següent enllaç: https://youtu.be/K3v5TQkHT50
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Centre Delàs. Report Abuse