Etäilmoittautuminen + muutokset SomeTime 2012 KISS -tapahtumaan 12.5.2012
4.5.2012: Tapahtumaan on tulossa 117 osallistujaa, tilaisuus on täynnä. Enää emme ota varasijoille paikan päälle tulijoita. Ilmoita kuitenkin, jos et pääse.
*****
Paikan päälle ilmoittautuminen tapahtumaan on sulkeutunut 7.4.2012, koska maksimiosallistujamäärä on täyttynyt. Mikäli olet jo ilmoittautunut ja haluat muuttaa osallistumisesi tietoja, voit tehdä sen tällä lomakkeella. Uusia ilmoittautumisia paikan päälle ei valitettavasti voida enää ottaa vastaan.

Peliä ei silti ole menetetty, koska tapahtumaan voi osallistua myös etänä. Se ei vaadi ilmoittautumista, mutta olisi hauska tietää, kuinka paljon etäosallistujia on tulossa ja keitä he ovat. Halutessasi voit ilmoittautua tällä lomakkeella etäosallistujaksi. Etäosallistujille lisätietoja löytyy http://sometime.fi/category/etaosallistujat/

Ilmoittautumis- ja peruutusasioissa sinua palvelevat
@PauliinaMakela eli Pauliina 0400 958 405
ja @Ordinare eli Maria 050 493 1772

*****
SomeTime on suomalaisen sosiaalisen median väen vapaamuotoinen tapaaminen. Tapahtuma järjestetään nyt kolmatta kertaa, tällä kertaa Helsingissä lauantaina 12.5.2012 kello 10-18. Paikkana on BRIIM Center, Eteläesplanadi 20. www.briim.com

SomeTime2012 KISS lisänimi tulee sanoista (Kivaa Ilman Suurta Säätöä) ja siksi teemme kaiken niin helposti ja yksinkertaisesti kuin mahdollista. Ohjelmaa tulee, jos on tullakseen. Jos etukäteen sovittua ohjelmaa ei tule, voimme katsoa, mitä ilmaantuu. Somesukulaisten kesken se ei liene vaikeaa. :)

SomeTime2012 yhteisö löytyy Facebookista https://www.facebook.com/groups/SomeTime2012 sekä Twitterissä hashtagilla #SomeTime2012.

Tapahtuman ruokailun järjestetään omakustannehintaan ja maksu tapahtuu paikan päällä. Briimin puolesta tapahtumaa junailee Reidar Wasenius eli @ReidarWasenius.
Nimi *
Your answer
Sähköpostiosoite *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Twitter-tunnus
Your answer
Ruokarajoitukset
Your answer
Osallistun mielelläni järjestelyihin. *
Required
Osallistun tapahtumaan
Etäosallistujille saatetaan lähettää linkkejä sähköpostilla, mutta parhaiten pysyy kärryillä, kun itse seuraa FB-ryhmän ja Twitterin päivityksiä.
Osaamiseni ja kiinnostuksen kohteet, joita voin hyödyntää tapahtuman järjestelyissä.
Your answer
Odotukseni ja toiveeni tapahtumalle
Your answer
Muutokset ja lisätiedot järjestäjille
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy