Aanmeldformulier JIP & jij
Welkom bij het eerste project van JIP&jij!
Stichting Kamerkoor JIP richt een nieuw koor op! Dit koor staat open voor iedereen: er zijn geen audities en mensen van alle leeftijden mogen deelnemen. Het nieuwe koor werkt vanuit het uitgangspunt dat de individuele kracht groter wordt als die gespiegeld wordt aan andere werelden en culturen.

In het eerste project werkt het koor samen met het Catching Cultures Orchestra en diverse professionele muzikanten uit het Midden-Oosten. De prachtige Arabische klanken van het koor, het orkest en de solisten zullen op 3 juni klinken in TivoliVredenburg tijdens de Culturele Zondag van Utrecht. JIP&jij zal verder nog een aantal keer zingen in Utrecht en zo andere culturen ontmoeten. Het koor zingt natuurlijk ook tijdens de jubileumfestivals op 9 en 16 juni!

Doe je mee?
Meer info op https://www.kamerkoorjip.nl/project/jip10/
of mail naar info@kamerkoorJIP.nl

Liefs,
Jonathan en Imre (dirigenten) | Immanuel (productie) | Lynn (secretaris)

Voornaam + Achternaam *
Your answer
Geboortedatum (dd/mm/jjjj) *
Your answer
Woonplaats *
Your answer
Studie / werk
Your answer
E-mail *
Your answer
Mobiele telefoonnummer *
Your answer
Contributie *
We willen JIP&jij graag toegankelijk houden voor iedereen, maar tegelijkertijd zijn er kosten voor dirigenten, composities, locaties en PR. De minimum contributie is €70. Dat is inclusief een repetitieweekend. Als je iets extra's kan missen is dat van harte welkom! Draag naar draagkracht bij. Ik betaal:
Stemsoort *
Required
Kun je NIET aanwezig zijn op één van de data van het project? *
Hier houden we rekening mee bij de samenstelling van het koor. Vul dus alleen de data in waarop je NIET AANWEZIG kunt zijn.
Required
Heb je verder nog wat toe te voegen / te vragen / op te biechten?
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service