Brugklas de Musical
zaterdag 22 februari

19:30

Grote Zaal
Kunstmin


Brugklas de Musical (vanaf 9 jaar)

Jeugd & Familievoorstellingen bieden een prachtige theaterbelevenis aan jong én oud. De adviesleeftijd voor deze voorstelling is: vanaf 9 jaar.

De populaire en met de Gouden Stuiver 2017 bekroonde tv-serie ‘Brugklas’ komt naar het theater. Super, want zo kun je alles wat er gebeurt in het eerste jaar van de middelbare school van nóg dichterbij meemaken. In ‘Brugklas de Musical’ gaan Max, Selma, Emma, Jamie en een nieuwe brugpieper een hiphopmusical over Willem van Oranje maken. Max vindt het een vet idee, lekker out of the box! Maar Emma wil per se de hoofdrol spelen, want waarom zouden helden alleen mannen kunnen zijn? En wie bepaalt dat eigenlijk, hoe mannen en vrouwen zich gedragen? Een zoektocht naar wie je bent, in de belangrijkste periode van je leven.

gebaseerd op het tv-programma ‘Brugklas’ van NPO Zapp, AVROTROS en Tuvalu.

Daniël Cohen, script en liedteksten; Niek Roozen, May Hollerman, Belle Zimmerman, Claire Veldkamp, Jary Sluijter, spel; Fons Merkies, muziek; Anne de Blok, regie; Chiara Re, choreografie; Kathelijne Monnens, decor- en kostuumontwerp; Erwin van den Broek, geluidsontwerp

Email address *
Personeelsnummer *
Your answer
Voor- en achternaam *
Your answer
*
Geef hieronder aan hoeveel kaartjes je wilt reserveren *
Je bent op de hoogte van de algemene voorwaarden, zoals beschreven op de website. Daarnaast ga je akkoord met de inhouding op je salaris. *
Kan het bedrag niet op je salaris worden ingehouden, dan ben je op de hoogte dat je het verschuldigde bedrag na bevestiging over dient te maken op rekeningnummer NL39 ABNA 0428 2789 14 ovv de naam van de voorstelling.
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service