Vägvisare under konventet "Skola, hälsa & pedagogik 2021"
Hej
Den 3 december 2021 återkommer äntligen konventet "Skola, hälsa & pedagogik" (Tidigare "Skola, hälsa & inlärning")

I år med en hel del nyheter. Dels gör vi detta under helt ny flagg och i regi av stiftelsen Motus Vitae. (Ej vinstdriven stiftelse) samt att vi byter lokal till Knivsta Centrum för idrott och kultur (Strax norr om Stockholm). I denna nybyggda, fantastiska lokal, finns otroliga möjligheter för att visa hur man kan arbeta mer målmedvetet med hälsa i skolan. Här finns två fullstora idrottshallar med läktare, en ishockeyrink, stor föreläsningssal för 400 personer, kampsportslokal, stora grupprum och ytor för att samverka på och mycket mer...
Se gärna länk till bilder på lokalerna. (Går att klicka på respektive yta) https://centrumforidrottochkultur.knivsta.se/sidor/cik-i-bild-och-film/klickbar-bild.html

Nu söker vi dig som kanske har gjort något utöver det vanliga för att främja och utveckla hälsa, pedagogik på din skola. Vill du bli en av konventets sk. vägvisare? Fyll i formuläret så återkopplar vi om just ditt bidrag kan vara aktuellt den här dagen.

PS I detta formulär kan du även anmäla ditt intresse som deltagare under dagen. Då får du uppdatering om när konventet öppnar för bokning samt en personlig rabatt DS (Ej bindande)

Kontakta oss gärna om du har några frågor: info@motusvitae.se

Just nu har vi utställningsplatser kvar för skolor och kommuner. Här möter man, under flera tillfällen, pedagoger, skolledning, elevhälsan m.fl. Ett mycket bra tillfälle att visa andra på goda exempel på hur ni arbetar mer hälsoinriktat, effekterna etc.

* Vi förbehåller oss rätten att tacka nej till era bidrag.

Mvh
Motus Vitae Foundation
https://motusfoundation.se/
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Mitt intresse för dagen *
För- och efternamn *
Mailadress *
Telefonnr *
För "Vägvisare": Beskriv hur du har utvecklat hälsa och/eller pedagogiken på din skola.
För "Vägvisare": Hur tänker du att du kan visa och förmedla detta under konventet?
Din målgrupp (Pedagoger, fritidshem, stadium/åldrar, elevhälsan etc)
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy