Salsa Ladies' Styling Eszterrel - Regisztráció
A tanfolyam díját a regisztrációt követő 5 napon belül kérjük befizetni. (Ezt követően a létszámstop elérése esetén töröljük a jelentkezésed) A 4 alkalmas workshop időtartama: november 21. - december 12., csütörtökönként 18:30-20:00.
A 4 alkalmas bérlet ára 8000 Ft. Ha részt vettél a szeptemberi - októberi 6 alkalmas workshopon, VAGY van bármilyen érvényes Goldance bérleted KEDVEZMÉNYES, 4 ALKALMAS ÁR: 6000 Ft. Készpénzes és SZÉP kártyás fizetés a Fáklya klubban (VI. ker., Csengery utca 68., hétköznap 14:30 - 19:00) az I. emeleti irodánkban.
Neved *
Your answer
E-mail címed *
Your answer
Telefonszámod *
Your answer
Számlázási címed *
Your answer
Honnan hallottál az eseményről? *
Required
Megjegyzés
Your answer
Általános szerződési feltételek *
A Goldance Tánciskola adatkezelési szabályzatát - https://goldance.hu/adatkezeles - valamint az etikai kódexet - https://goldance.hu/etikai-kodex - elolvastam és magamra nézve kötelező érvénnyel elfogadom!
Hírlevél feliratkozás
A Goldance hírlevélben az aktuális híreinkről, eseményeinkről, kedvezményeinkről és induló csoportjainkról adunk tájékoztatást havi 2 - 3 hírlevélben. A hírlevélről leiratkozás bármikor lehetséges a hírlevelek alján a leiratkozás linkre kattintva, vagy leiratkozási kérelmed elküldésével a mail@goldance.hu e-mail címre.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy