GESTIÓ FORESTAL SOSTENIBLE COM A MOTOR DE L'ECONOMIA RURAL
La Diputació de València organitza un cicle de 5 jornades per a donar a conèixer la importància de dur a terme una gestió forestal sostenible en la conservació i millora dels nostres ecosistemes.

En elles s'analitzarà la situació actual del sector forestal en la zona i el paper de la societat civil i les empreses com a dinamitzadores d’aquest, donant a conèixer les diferents possibilitats de les quals disposen els municipis per a engegar una gestió forestal sostenible en els seus espais forestals.

Es presentaran les diferents línies d’ajudes iniciades per la Diputació destinades a posada en valor dels productes forestals, la millora dels espais forestals i la seua protecció enfront dels incendis forestals a nivell municipal.

Durant la jornada es donarà veu als diversos col·lectius presents en el territori, de manera que es puga recollir cadascun dels diferents punts de vista sobre la situació actual del sector forestal.

Pot registrar-se a través d'aquesta pàgina incloent les seues dades personals i indicant al fet que jornada desitja escriure's.

El termini d'inscripció a la jornada estarà obert fins a completar aforament.

Pot descarregar-se el programa complet en el següent enllaç:

https://bit.ly/2KscXiX

Moltes gràcies.

Ruta de les jornades
Assistència a la jornada / Asistencia a la jornada *
Required
Nom i cognom *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Associació, administració pública, empresa a la qual pertany *
Your answer
Població / Población *
Your answer
Província *
Your answer
Telèfon
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service