Aanmelden club van 50
Zoals bekend heeft onze mooie rode bus 'Lien 11' het vorig jaar begevenen en is zij onlangs verplaatst naar het Limburgs Busmuseum alwaar men de bus in oude staat zal herstellen.

Wij als Auwt Prinse hebben besloten een 'nieuwe ' (andere) bus te kopen en gaan met behulp van het busmuseum deze bus ombouwen en omtoveren tot 'Lien 11 2.0'. Een heuse nieuwe naam voor de bus moet nog verzonnen worden.
Uiteraard gaat enkel voor niets de zon op en zit er een behoorlijk kostenplaatje aan ons nieuwe voertuig verbonden alvorens (doelstelling) we carnaval 2018 weer optochten kunnen rijden.

Wíj zijn voor het laten slagen van ons project 'Lien 11 2.0' grotendeels afhankelijk van de steun van een ieder die de Auwt Prinse Nirbik een warm hart toedraagt.De Auwt Prinse Nirbik hebben daartoe gedacht een 'CLUB VAN 50' in het leven te roepen. Wij vragen eenieder die de Auwt Prinse een warm hart toedraagt en die mogelijk éénmalig €50,- kan en wil afstaan om een stukje van onze bus te 'adopteren' om het formulier in te vullen.

Uiteraard zijn wij met elke losse Euro hartstikke blij. Dus ook wanneer je een kleine bijdrage wilt leveren, meld je bij een van de Auwt Prinse of stuur een privé bericht. Wij juichen alles toe!

Leden van de 'CLUB VAN 50' worden als dank vermeld op een nader te ontwerpen spandoek dat op de nieuwe bus bevestigd zal worden gedurende de eerste optochten. Tevens worden zij op een 'plakaat' vereeuwigd dat in de bus komt te hangen.

U kunt uw bijdrage onder vermelding van uw naam met de toevoeging 'Club van 50' of 'bijdrage Lien 11 2.0' overmaken op Rabobank rekening NL04RABO 0156470489.

Namens alle Auwt Prinse, bij voorbaat meer dan hartelijk dank! Mede dankzij jullie steun zien wij de optocht 2018 vol goede moed tegemoet!

Alaaf

Email address *
Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
Naam voor op spandoek / plaquette *
Your answer
Ik betaal: *
Indien reeds betaald vul in bij anders bij wie of hoe betaald is.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google.