Sinterklaas 2021
Als KWB-lid schrijf ik mijn kinderen vóór 14 november in voor een bezoek van de Sint op vrijdag 26 november van 17u tot 21u of zaterdag 27 november van 8u tot 17u. Tijdens dit bezoek brengt de Sint pakjes met wat lekkers! De kostprijs bedraagt 5 euro per kind. Vanuit de kas van de KWB wordt daar 3 euro aan toegevoegd. Deze 5 euro per kind maak ik over op rekeningnummer BE48 7875 5016 1327 van KWB Millegem met als mededeling "Sint en je naam". Er worden geen persoonlijke cadeaus door de Sint afgegeven, enkel het pakje dat voorzien is voor de KWB-rondrit. Inschrijven kan tot en met zondag 15 november. De tijdstippen van bezoek worden vooraf aan de gezinnen doorgegeven.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Voornaam en naam *
Aantal kinderen *
Beschikbare tijdstippen *
Ik geef echt ALLE tijdstippen op dat de Sint kan komen (minstens 4). De Sint moet immers via meer dan 30 Millegemse gezinnen langs komen! Stem ook even af met de buren om dezelfde tijdstippen door te geven. "Slecht weer vandaag" vindt dat op en neer gaan nogal vermoeiend. Bedankt om hier rekening mee te houden! Sint, Piet en "Slecht weer vandaag".
Required
Zijn de kindjes braaf? *
Geef aan of je kindjes braaf of stout zijn geweest :-)
Zeer stout
Zeer braaf
Woordje uitleg *
Schrijf per kind leuke dingen die de Sint in zijn boek zou moeten hebben staan. Hobbies, vriendjes, braaf gedaan, stout geweest, eigenschappen, anekdotes van kind of ouders, weetjes, lievelingseten, niet lusten, sport, hoe is het op school, braaf slapen gaan of niet, slaaprituelen, goed opruimen of niet, welk cadeautje vraagt het kind aan de sint, wat wil het kind later worden, is het kind altijd beleefd, wanneer niet, waarmee speelt men thuis graag,...
Opmerking
Diëten, allergiën,... Wegens de drukke planning willen we verre afstanden buiten Millegem vermijden als mogelijk. Kunnen daarom Millegemse alternatieve locaties - bvb. grootouders - doorgegeven worden?
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy