Inscripció Lliurament 5ns Premis Ciències Ambientals
Per confirmar la vostra assistència és imprescindible que empleneu el següent formulari. Ens posarem en contacte amb vosaltres per confirmar-vos la correcta inscripció en l'acte.
Cognoms *
Your answer
Nom *
Your answer
DNI *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Organització
Your answer
Com et vas assabentar d'aquest acte? *
Si has marcat "Altres", com?
Your answer
Altres comentaris:
Your answer
Compensació de les emissions de CO2 associades a l'acte
Amb l'objectiu de poder incloure al càlcul les emissions associades a la mobilitat dels assistents, us agrairem la vostra col·laboració i us demanem que ens indiqueu la vostra procedència i el mitjà de transport amb el que assistireu a l'acte.
Població de procedència
Your answer
Mitjà de transport en què assistiràs

Als efectes del previst en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, informem a les persones usuàries de l'existència d'un fitxer de dades de caràcter personal que respon a la finalitat d'informar periòdicament de les activitats formatives del Col·legi. Tanmateix podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició amb relació a les vostres dades personals davant el Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya, per correu electrònic (coamb@coamb.cat) o per correu postal a Carrer Muntaner número 81, 6è 1a 08011 de Barcelona.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service