Vurnikov fotografski natečaj 2019
Center arhitekture Slovenije in Krajevna skupnost Radovljica vas vabita k sodelovanju na natečaju za fotografijo, povezano z življenjem in delom arhitekta Ivana Vurnika in njegove žene, slikarke in oblikovalke, Helene Kottler Vurnik. Na natečaju lahko sodelujejo tako ljubiteljski kot poklicni fotografi, razen člani žirije, člani organizacijskega odbora natečaja in njihovi družinski člani. Na natečaju lahko vsakdo sodeluje z največ tremi (3) fotografijami.

Na natečaj se prijavite preko spletne prijavnice na povezavi na www.centerarhitekture.org. Predlagane fotografije v JPG-formatu v ločenih datotekah pošljite do ponedeljka, 27. maja do 19. ure, na info@centerarhitekture.org. Fotografije morajo biti v razmerju 2:3 ali 3:4, ležeče ali pokončne. Daljša stranica fotografije ne sme presegati 6000 slikovnih pik. Posamezna fotografija je lahko velika največ 5 MB.

Fotografije morajo na avtorjev osebni način vsebovati motive, povezane z življenjem in delom arhitekta Vurnika in/ali njegove žene, slikarke in oblikovalke, Helene Kottler Vurnik.


KATEGORIJE:
_osnovnošolci
_srednješolci
_odrasli

ČASOVNICA:
_začetek natečaja: 23. maj 2019, ob 20. uri (s predavanjem fotografa Mirana Kambiča v dvorani Knjižnice A. T. Linharta v Radovljici)
_rok za oddajo: 27. maj 2019, do 19. ure

REZULTATI:
_nagrajenci natečaja bodo razglašeni na otvoritvi razstave izbranih fotografij v avli Radovljiške graščine, v soboto, 1. junija 2019, ob 19.30

NAGRADE: _v kategoriji osnovnošolci in srednješolci bosta prvonagrajena po lastnem izboru iz kolekcije Darilo slovenske arhitekture: Ivan Vurnik in Helena Kottler Vurnik, izbrala darila
v vrednosti 50 eur

_prvonagrajeni v kategoriji odrasli bo povabljen na Vurnikovo pot 2019, ki bo
v soboto, 8. junija 2019

ŽIRIJA: _Miran Kambič, arhitekt in fotograf
_Jasim Suljanović, Fotografsko društvo Radovljica
_Špela Kuhar, Center arhitekture Slovenije

Fotografije bo žirija ocenjevala v vsaki kategoriji posebej. Pri ocenjevanju bo upoštevala tematsko ustreznost, izvirnost, sporočilnost, kakovost, vizualno in estetsko vrednost. Odločitve žirije so dokončne.

RAZSTAVA: _izbrana dela bodo od 1. do 30. junija 2019 razstavljena v avli Radovljiške graščine
Ime in priimek *
Your answer
Starost *
Your answer
E-naslov *
Your answer
Telefonska številka *
Your answer
Izbrana kategorija na natečaju *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service