Tule mukaan Protun aktiivirekrytointiryhmään!
Aktiivirekrytointiryhmä etsii uusia jäseniä! Jos sinua kiinnostaa toiminta, jossa pidämme huolta kaikkien Protujen hyvinvoinnista mm. tapahtumien, palkitsemisten ja yleisen hauskanpidon keinoin, liity mukaan! Etsimme nyt ihmisiä mukaan uuteen alatyöryhmään, joka keskittyy etsimään ratkaisuja jaostojen ja toimielinten passiiviseksi jääneiden jäsenten mukaan ottamiseen ja aktivointiin. Lisäksi etsimme ihmisiä jo viime kesästä toimineeseen vapaaehtoisten huoltoon (eli aktiivien ja jaostojen motivaation ja voimavarojen lisäämiseen) keskittyvään työryhmään! Vaikka et olisi kiinnostunut juuri näistä kahdesta työryhmästä, voit tulla yleisesti aktiivirekrytointiryhmään mukaan tekemään jotain muuta sinulle mieleistä juttua!

Jäsenten aktivointi -ongelmanratkaisuryhmä

Monesti jaostoihin ja työryhmiin liittyy mukaan paljon ihmisiä, mutta mahdollisesti jo lyhyenkin ajan saatossa osa ihmisistä jättäytyy pois toiminnasta. “Haamujäsenet” antavat toiminnan suunnittelussa väärän käsityksen käytettävistä resursseista ja lisäävät ylimääräistä vastuuta ja työtä heille, jotka tekevät hommia aktiivisesti. Kuitenkin mukaan lähteneillä ihmisillä on todennäköisesti ollut alun perin halu lähteä tekemään juttuja. Näissä tapauksissa passiivisiksi jääneiden aktivointi voi monessa olla tapauksessa olla koordinoinnilla ja kommunikaatiolla ratkaistava asia. Aktiivirekrytointiryhmän uusi jäsenten aktivointi -työryhmä lähtee brainstormaamaan ideoita ja jakamaan hyviä käytäntöjä sekä kehittämään käytännön työkaluja tähän tarkoitukseen Protun jaostojen käyttöön.

Vapaaehtoishuolto-työryhmä

Aktiivirekryjen "vapaaehtoishuolto" -työryhmä on vastuussa Protun vapaahtoistoimijoiden hyvinvoinnista. Suuri osa toiminnasta on suunnittelua, kuten erilaisten tapahtumien, motivaatiokyselyjen, palkintojen, seminaarien ja virkistaytymisten ideointia. Vain taivas on siis rajana! Protutaustasta riippumatta kuka tahansa voi tulla mukaan. Ideoita ja innokkaita suunnittelijoita otetaan ilomielin vastaan työryhmään!

Muu tehtävä aktiivirekrytointiryhmässä

Muita aktiivirekryjen tehtäviä ovat mm. Protun esilletuonti mainonnan ja somen kautta, sekä uusien tiimiläisten, jaostolaisten ja muiden aktiivien rekrytointi mainonnalla, esim. sloganeiden, kuvien ja tapahtumaedustamisen kautta. Mikäli joku näistä kiinnostaa, tervetuloa mukaan! :)
Etu- ja sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Kotikunta *
Osallistumisen taso *
Vapaa sana
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy