Søknad om leirstøtte til Galtvortskolens arrangementer 2020
Vi i Galtvortskolen ønsker at alle skal få en sjanse til å delta på våre arrangementer. Derfor har vi satt i gang en støtteordning for barn og ungdom som av ulike grunner ikke har økonomisk mulighet til å betale full pris på Galtvortskolens arrangementer.

Det kan søkes om halv deltaker-avgift på våre arrangementer. Nyttårsballet koster ordinært 3370 kr, men får du søknaden innvilget vil arrangementet koste 1685,- Søkeren må være over 18 år for å søke selv ellers må søknaden fylles ut av en foresatt.

Ved stor pågang vil vi uansett ikke kunne innvilge alle søknadene som blir sendt inn. Det vil bli tatt en vurdering på for eksempel om deltakerne har mottatt støtte tidligere og begrunnelse i søknaden.
Søknaden må sendes inn før påmeldingsfristen går ut innen 25 oktober 2019. Sendes søknaden etter fristen vil den ikke bli vurdert.
Søker om halv deltaker-avgift Nyttårsball 2020
Hvorfor søker du om halv deltaker-avgift? *
Her forklarer du din situasjon og hvorfor du trenger støtte-ordningen. Dette skjemaet er konfidensielt og vil ikke vises til andre. Skjemaet blir slettet etter endt arrangement.
Your answer
Navn og adresse *
Your answer
Fødselsdato ( ikke personnummer) *
Your answer
Epost *
Your answer
Telefon/Mobil *
Your answer
Jeg som søker er over 18 år
Jeg som søker er under 18 år med tillatelse fra foresatte til å søke.
Navn og adresse på foresatte, dersom du er under 18 år.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service