Søknad om leirstøtte til Galtvortskolens arrangementer 2024
Vi i Galtvortskolen ønsker at alle skal få en sjanse til å delta på våre arrangementer. Derfor har vi satt i gang en støtteordning for barn og ungdom som av ulike grunner ikke har økonomisk mulighet til å betale full pris på Galtvortskolens arrangementer.

Det kan søkes om halv deltaker-avgift på våre arrangementer. Sommerleir koster ordinært 6550 kr, men får du søknaden innvilget vil arrangementet koste 3275  -  Søkeren må være over 18 år for å søke selv ellers må søknaden fylles ut av en foresatt.

Ved stor pågang vil vi uansett ikke kunne innvilge alle søknadene som blir sendt inn. Det vil bli tatt en vurdering på for eksempel om deltakerne har mottatt støtte tidligere og begrunnelse i søknaden.  
Søknaden må sendes inn før påmeldingsfristen går ut innen 1. mars 2024. Sendes søknaden etter fristen vil den ikke bli vurdert.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Søker om halv deltaker-avgift.
Clear selection
Hvorfor søker du om halv deltaker-avgift? *
Her forklarer du din situasjon og hvorfor du trenger støtte-ordningen. Dette skjemaet er konfidensielt og vil ikke vises til andre. Skjemaet blir slettet etter endt arrangement.
Navn og adresse *
Fødselsdato ( ikke personnummer) *
Epost *
Telefon/Mobil *
Jeg som søker er over 18 år
Clear selection
Jeg som søker er under 18 år med tillatelse fra foresatte til å søke.
Clear selection
Navn og adresse på foresatte, dersom du er under 18 år.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy