Påmeldingsskjema - Kilimanjaro august 2017
Fram Expeditions as
Org.nr. 999 301 703

Kjære deltaker!

Nå som du har bestemt deg for at du vil være med på tur, er det en del opplysninger vi trenger av deg for å kunne gjøre alle nødvendige forberedelser. Les reisevilkårene som kommer til slutt, nøye, før du sender inn påmeldingen, slik at du vet hvilke betingelser vi har satt for å delta.

Det er viktig at påmeldingsskjemaet er mest mulig fullstendig utfylt. Den delen som omhandler helsen din er spesielt viktig, og vi har gjennom reisevilkårene forbeholdt oss retten til å be om helseskjema ved påmelding til en del turer. For å sikre deg en best mulig tur vil vi be om en legeattest dersom det er noe vi føler oss usikre på. Enkelte opplysninger kan ettersendes. Alle over 60 år må få fastlegen sin til å underskrive helseskjema.Vi minner om at du bør ha en avbestillingsforsikring før du melder deg på turen, slik at du kan få refundert dine kostnader hvis du blir syk eller av andre grunner ikke skulle kunne delta.

Påmeldingsskjemaet er personlig og vil bli behandlet konfidensielt. Etter at turen er avsluttet vil opplysningene bli slettet fra våre systemer på forskriftsmessig måte. Vi deler kun opplysninger med personer eller organisasjoner som er direkte involvert i ekspedisjonen, eller som utsteder tillatelser og nødvendige papirer for ekspedisjonen. (f.eks. våre guider eller samarbeidspartnere)

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms