Gjakova Highland Marathon 2018
APLIKACIONI/ APPLICATION
Email address *
Regjistrimi në Gjakova Highland Marathon Edition 3rd
Plotësoni të dhënat tuaja në këtë formular/Fill in your information on this form
Lloji i regjistrimit/ Registration type *
INFORMATA PERSONALE/ PERSONAL INFORMATION
Emri/ Name: *
Mbiemri/ Surname: *
Numri personal ose i pasaportës/ ID number or passport number: *
Ditëlindja/ Birthday: *
MM
/
DD
/
YYYY
Gjinia/ Gender: *
Shteti/Country: *
Unë do të garoj në/ I will participate in: *
INFORMATA KONTAKTUESE/ CONTACT INFORMATION
Telefoni Mobil/ Mobile Number *
DETAJET E KLUBEVE/ CLUB DETAILS
Emri i klubit/ Club name:
Emri i grupit për stafetë/ Group name for relay run:
DEKLARATË/ DECLARATION
E vërtetoj se unë jam i/e aftë fizikisht dhe jam trajnuar mjaftueshëm për konkurrencën në këtë ngjarje dhe se gjendja ime fizike është verifikuar nga një mjek i licencuar mjekësor. Me këtë pranim u jap leje të plotë organizatorëve për të përdorur ndonjë fotografi, video apo ndonjë regjistrim tjetër të kësaj ngjarje për çfarëdo qëllimi të ligjshëm, duke përfshirë edhe reklamat komerciale. Unë deklaroj se unë nuk do të kërkojë rimbursim të tarifës së hyrjes në rast se unë nuk mund të marr pjesë në ngjarje për ndonjë arsye.
I hereby confirm that I am physically capable and well trained for the competition at this race and my physical condition was confirmed by a certified physician.With this confirmation I give full access to the organizers of the race to use my photos, videos or any other recording of the event for any legally obeying purpose, including commercial advertising. I declare that I will not seek reimbursement of the registration fee, in case I don’t participate in this race for unknown reasons.
*
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service