Chestionar național
TIMP DE COMPLETARE: 10-30 minute
.....................................................................................................................................................
Printr-un amplu set de întrebări urmărim să realizăm o „radiografie” cât mai detaliată a voluntariatului practicat în România, fie el formal sau informal, local sau în mobilități, organizat exclusiv de ONG-uri, instituții publice sau voluntariat corporatist.
Prin răspunsurile dumneavoastră - voluntari, reprezentanți din ONG-uri sau instituții publice care implică voluntari, precum și ale tuturor celorlalți (indiferent dacă v-ați implicat sau nu de o parte sau de alta în organizarea unor astfel de activități), dorim să aflăm beneficiile voluntariatului, provocările întâmpinate, precum și care sunt nevoile, resursele și soluțiile existente la nivel local pentru dezvoltarea comunităților.
De asemenea, prin acest chestionar urmărim să măsurăm gradul de familiarizare cu prevederile Legii Voluntariatului, pentru a putea propune soluții concrete ce vin în sprijinul voluntarilor, al organizațiilor-gazdă, al autorităților publice și, în definitiv, al comunităților.
Chestionarul este aplicat la nivel național, eșantionarea ținând cont de distribuirea populației pe județe, pe 4 tipuri de UAT-uri și pe segmente de vârstă.
Email *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy