Estudi sobre la situació econòmica i professional del sector de l'Educació Ambiental a la Comunitat Valenciana en moments de Covid-19
Des d'AVEDAM - Associació Valenciana d’Educadores Ambientals- tenim molta preocupació sobre com afectarà els i les professionals de l'educació ambiental l'actual situació de pandèmia. Amb la finalitat de poder realitzar una aproximació basada en dades i analitzar l'estat professional i laboral actual del sector plantegem la realització d'aquest xicotet estudi.

L'OBJECTIU del present formulari és recopilar les dades que permeten analitzar la situació laboral professional de sector de l'educació ambiental a la Comunitat Valenciana en la setmana prèvia a l'estat d'alarma i contrastar-los amb les dades que s'han donat durant les setmanes que s'ha perllongat l'estat d'alarma. Per a atendre la gran diversitat del nostre sector, la informació que se sol·licita va orientada en un doble vessant:
1- Recollir la situació individual dels qui es dediquen professionalment a l'educació ambiental.
2- Recollir la situació d'empreses i equipaments que desenvolupen accions d'educació ambiental.
També es pregunten una sèrie de qüestions que ens ajudarà a definir els diferents perfils tant de persones com d'entitats per a poder creuar i relacionar dades.
El termini per a respondre al formulari finalitza el dilluns 25 de maig a les 14.00 hores.
Agraïm a compte la teua participació i et demanem que envies aquest formulari a les educadores i educadors ambientals en actiu a la Comunitat Valenciana i que consideres que poden participar perquè aquest estudi siga el més complet possible.

Aquest qüestionari està basat en el que ha realitzat ATELIER DE IDEAS per a AEDUCAA, Asociación de Educadores Ambientales de Aragón.
Dades personals
Sexe
Edat
Lloc de treball
Nivell d'estudis
Eres sòci/a de AVEDAM / AVEADS?
Clear selection
Vas participar en l'anterior “Estudi laboral-professional Educació Ambiental a la Comunitat Valenciana 2015” que va realitzar AVEDAM?
Clear selection
Et dediques professionalment a l'Educació Ambiental? Aquest formulari està principalment orientat als qui es dediquen a l'EA de manera professional. Si no és el teu cas, passaràs directament a les preguntes finals del qüestionari pensades per a tot el col·lectiu d'educadores i educadors ambientals.
Clear selection
Quants anys fa que vas començar a dedicar-te a l'educació ambiental de manera professional?
Has participat en les activitats virtuals d'EA que s'han dut a terme durant el període de confinament? Com per exemple les trobades #EA26 en twitter, les xarrades CEDREAC en youtube, altres webinars de caràcter ambiental, reunions organitzades pel CEFIRE CTEM, etc.
Clear selection
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy