Inscripció al Dossier de professionals Arts Escèniques i Música de la Selva 2018/2019
El Consell Comarcal de la Selva amb el projecte SelvaCultura proposa un dossier d’espectacles amb la finalitat d’impulsar la contractació i afavorir la difusió dels artistes de la nostra comarca.

REQUISITS PER FORMAR PART DEL CATÀLEG
Els professionals amb espectacles d’arts escèniques i música.
La professionalitat d’una formació, intèrpret o companyia s’ha d’acreditar d’acord amb els conceptes següents, entre d’altres:
 Formació acadèmica o professional, beques, premis o altres reconeixements o avals obtinguts
 Trajectòria de la companyia, grup o intèrpret
 Actuacions o representacions realitzades en equipaments i/o programacions professionals.

En el cas de professionals de l’àmbit de les músiques clàssiques o modernes i populars, caldrà també complir aquests requisits afegits:
 Poder demostrar que han realitzat un mínim de tres actuacions/concerts en programacions professionals.


CAPACITAT LEGAL
Els professionals d'arts escèniques i música han de tenir capacitat legal de desenvolupament d'aquestes activitats i han de poder emetre una factura on consti el nom de l’empresa, entitat o responsable fiscal, l’adreça, la població, el codi postal, el telèfon i el Nif o Dni.

Email address *
Si ja formes part del Dossier 2017-2018 marca aquesta opció
Si no formes part del Dossier 2017-2018 marca aquesta opció
Nom de la companyia o artista *
Si ja formes part del Dossier 2017-2018 i vols modificar la informació indica els canvis. En cas vulguis canviar la fotografia la podeu adjuntar en aquest mateix formulari.
Gènere
Dades de contacte de la companyia o empresa de management
Nom de l'empresa, direcció, telèfon, mail i web
Títol de l'espectacle i sinopsi (Es poden presentar 3 espectacles per cia. La descripció de cada espectacle es de màxim 3 línies)
Fitxa artística
Municipi
Adjunta el dossier del projecte (PDF)
Adjunta una imatge
Autorització *
Required
D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), us informem que la presentació d'aquest document dóna lloc a la inclusió de les dades de caràcter personal en el fitxer de Programes de desenvolupament territorial, l'entitat responsable dels quals és el Consell Comarcal de la Selva. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició davant d'aquesta institució, Pg. Sant Salvador, 25-27 de Sta. Coloma Farners (17430). Us informem que les vostres dades no seran cedides a terceres persones o entitats sense la deguda autorització prèvia
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Additional Terms