Ilmoittautumislomake JFS freeski tiimien valmennukseen Laajikseen talvikaudelle 2022/2023
Kaikki kyselyn kysymykset eivät ole pakollisia, mutta ne helpottavat valmentajia valmennuksia suunniteltaessa.

Freeski tiimit tarjoavat laskijoilleen ohjattuja harjoituksia 1-2 kertaa viikossa talvikaudella. Laskukärpäsen purressa on treenejä mahdollisuus järjestää myös kesäkaudella mm. Vuorilammen vesihyppyrillä ja kesäreilillä.

Valmennuksen hinta talvikaudelle 2022-2023 on alustavasti 230€/laskija. Talvikauden valmennus toteutuu, jos tiimiin saadaan vähintään 9 laskijaa. Mikäli tiimiin ilmoittautuu yli 15 laskijaa, tullaan laskijat jakamaan kahteen eri tiimiin. Hinta ei sisällä kausikortteja tai hissilippuja valmennuskerroille.

Valmennukset aloitetaan tammikuun toisella viikolla (9.-15.1.) kokoontumalla tiistaina (10.1.) Laajiksen ravintolaan klo 17.15. Ennen treenejä pidetään noin 15 minuutin info laskijoille ja heidän vanhemmilleen, jonka jälkeen jatketaan 2h treeneillä. Treenit päätetään klo 19.30 Laajiksen eturinteen alaosassa. Valmennuskertoja kertyy yhteensä noin 15 kappaletta, keväällä kautta jatketaan myös hissien sulkeuduttua.

Free-tiimien toimintaan ovat tervetulleita kaikki peruslaskutaidon omaavat, vähintään 8-vuotiaat laskijat. Freeski-lajien hengen mukaisesti freeteamien laskijoille annetaan tilaa harrastaa freestylea omalla tavallaan. Esimerkiksi kilpailuihin tai leireille osallistuminen ei ole pakollista, vaan laskijoita tuetaan aina henkilökohtaisten tavoitteiden suunnassa. Kauden aikana tullaan järjestämään erilaisia "kliniikoita" joinakin viikonloppuina, joissa pureudutaan freeskin eri osa-alueisiin (mm. kuvaaminen ja editointi, katulasku ja offpistelasku). Viikonlopuista ilmoitetaan harjoituksissa, viikonloppua ei voida valitettavasti valita etukäteen sään vaikutusten vuoksi.

Yksi valmennuksen osatavoitteista on muodostaa yhtenäinen harrastus-/kaveriporukka, jossa laskijat laskevat keskenään myös ohjattujen harjoitusten ulkopuolella.

Lisätietoja voi tiedustella joko joukkueenjohtaja Matti Tenhuselta (matti.p.tenhunen(at)gmail.com) tai freeski-linjan päävalmentaja Petri Laaksoselta (pejolaak(at)student.jyu.fi)
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Laskijan nimi *
Laskijan puhelinnumero (laskijoiden Whatsapp-ryhmää varten)
Laskijan ikä ja mahdolliset laskukaverit
Laskijan kokemus ja mahdolliset toiveet
Huoltajan puhelinnumero *
Huoltajan sähköpostiosoite *
Osoite *
Postinumero ja -toimipaikka *
Toiveita treenipäivästä? Harjoitukset ovat kestoltaan 2h, ja ne pidetään valittavana päivänä klo 17.30-19.30.
Muita lisätietoja tai terveisiä välittää valmentajille?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of University of Jyväskylä. Report Abuse