Salsa de Fuego UPISI!
[ Za upise u naše grupe bachate, klikni ovdje: http://bit.ly/BachataUpisi19 ]
Zašto Salsa i zašto baš Salsa de Fuego?
ZAŠTO SALSA? Zato što je salsa najluđi, najpopularniji, najzabavniji, najvrući i najbogatiji ples na svijetu! I jednom kad uđeš u taj fantastični svijet, više nema povratka na staro…

A zašto baš Salsa de Fuego?

- VRHUNSKI UČITELJI
Vrhunski učitelj je osoba koja iz tebe iščupa nešto što nisi ni znao da si imaš/imala, i to napravi prirodno, odnosno na način da se čini kao da si to sve napravio sam / napravila sama. Da, to je uvijek čučalo u tebi i to je rezultat tvoga rada, ali prosječan učitelj ne zna to izvući iz tebe i kod prošječnog učitelja znanje koje on/ona ima činit će ti se nedostižnim. Dok vrhunski učitelj, vrhunski plesni učitelj, iz nekoga iskopa i ono najmanje sposobnosti za ples, i one sa zaista dvije lijeve nauči mnogo, a većinu zaista nauči plesati i probudi im ljubav i strast za plesom i sve - od prvog pa do zadnjeg sata - čini jednostavnim, zabavnim i prirodnim.

- NAJKVALITETNIJI TEČAJEVI
Od prvog sata učimo te sitnim, ali važnim stvarima. Ne učimo te suvišno, objašnjavamo jednostavno i razumljivo; odmah plešeš i plešeš dobro; nakon samo nekoliko mjeseci imaš izvrsnu tehniku, osjetiš glazbu, znaš neke od najatraktivnijih, najzabavnijih i najvrućih stvari u salsi, a sve to radimo u opuštenoj i zabavnoj atmosferi u kojoj uživaš i čemu se uvijek vraćaš po još i još... I zato naši učenici napreduju najbrže i nakon manje od 6 mjeseci mogu bez ikakvih problema plesati i s najnaprednijim plesačima koji plešu godinama i godinama.

- RAZUMNA CIJENA
I mi smo jednom bili i siromašni studenti i mladi zaposleni koji su željeli plesati i učiti puno, a bilo nam je teško skupiti novce za visoke članarine. Zato je mjesečna članarina za naše tečajeve, kao i radionice - iako imamo najkvalitetnije tečajeve i najkvalitetnije radionice - već godinama zaključana na 200 kn (a radionice imaju simbolične cijene), istodobno s najvećim brojem sati.

- ZAČETNICI DRUGOG SALSA-LUDILA U HRVATSKOJ
Prije 6 godina - svojim partyjima, izborom suvremene salsa-glazbe, partyjima na otvorenom, besplatnim radionicama i načinom poučavanja - ponovno smo pokrenuli tada pomalo zaspalu salsu i potaknuli novi salsa-boom u Zagrebu i u Hrvatskoj, i od tada smo najvažniji nosivi stup salse (i bachate) u Zagrebu.

- NAJBOLJI PARTYJI
Jednostavno jesu; od glazbe, DJ-a, atmosfere, do lokacije i sadržaja. I to svakog ponedjeljka (Bachata) i srijede (Salsa & Bachata) i većinu subota. Dođi, pogledaj, pleši, bilo da se radi o bachati, bilo o salsi, i uživaj!

- NAJBOLJA ATMOSFERA
Život je jedan. Zar ćemo ga potrošiti na bahatost, prepotentnost, uštogljenost, ukočenost? Ma taman posla! Život je onakav kakav ga sami napravimo, a mi smo ga, još prije 9 godina, odlučili učiniti fantastičnim. Zafrkancija, opuštenost, druženje, prijateljstva, ljubavi, prijateljstva i puno, puno zabave, temelj su naše škole od prvoga dana. Deprimira te siva svakodnevica? Dođi, opusti se i uživaj u svom drugom domu.
Koju ćeš grupu izabrati?
👣 REDOVNE GRUPE ZA POTPUNE POČETNIKE
-
Nikada nisi plesao/plesala ništa, baš ništa? Ovo je grupa za tebe! Bez brige, ne moraš znati baš ništa, a do kraja prvog sata proplesat ćeš osnove salse i odmah uživati i zabavljati se!
Plesala/plesao si neke druge plesove, ali nisi salsu? Ovo je grupa za tebe!
Znaš osnove salse, ali ništa više? Ovo je prava grupa za tebe!
Plešeš neki drugi stil salse, a ne znaš Linijsku salsu (najpopularniji stil)? Ovo je grupa za tebe! Bez brige, od samg početka radimo i temeljito i brzo, uz puno atraktivnih stvari, a sve u opuštenoj atmosferi, uz puno plesanja i zabave...
-
Mjesečna članarina (4 tjedna) je već godinama zaključana na 200 kn (tako će i ostati jer svima želimo omogućiti da plešu).
-
Ne trebaš imati posebnu obuću ili odjeću. Ne trebaš imati partnera/partnericu, samo izbaeri jednu od dvije PP-grupe, završi registraciju i vidimo se! A ako do 30.8. uplatiš članarinu, imaš 25% popusta, što znači da prvi mjesec plaćaš samo 150 kn; izvrsno, zar ne?!


👣 REDOVNE GRUPE ZA POSTOJEĆE PLESAČE
-
Nakon devet godina postojanja i nakon četiri godine kao najveća i najpopularnija škola salse/bachate u Zagrebu (što nam je donijelo još više iskustva i znanja), odlučili smo se za drugačiju klasifikaciju grupa. Tako od ove sezone od klasične klasifikacije "po razinama“ imamo samo Potpune početnike (PP), a ostale razine (početne, improver, srednje, napredne) ukidamo (na redovnim tečajevima). Ono što smo uočili kao najvažniji element u svladavanju plesa jest način na koji netko svladava gradivo, a ne količina gradiva kojom netko barata, i upravo zato je nastao naš novi program bez razina, u kojem su grupe pomno posložene na način da svakome omogućuju najlakši i najbrži osobni napredak, te ih od sada označavamo po bojama.
-
Zato, ako već plešeš salsu i želiš nam se pridružiti/nastaviti, klikni niže na drugu opciju (GRUPE ZA ONE KOJI VEĆ PLEŠU SALSU), ukratko nam opiši svoje plesno iskustvo: koliko dugo plešeš, koji stil plešeš i u kojoj školi si do sada plesao/plesala - završi prijavu - i mi ćemo ti se javiti da te smjestimo u pravu grupu.
-
Za redovnu mjesečnu članarinu (4 tjedna) od samo 200 kn, dobivaš najveću kvalitetu i najbolju zabavu. Fora, zar ne?! :))
Detalji
Lokacija: Salsa de Fuego / Bachata de Fuego, Strossmayerovo šetalište BB (Gornji grad, zelena vrata iza kipa Matoša), Zagreb. Ne trebaš nikakvu posebnu obuću i odjeću i ne moraš doći u paru, ali baš zato su prijave obavezne kako bismo imali dobar omjer M/Ž (jer ovdje se radi o plesovima u paru).
Grupe počinju plesati u tjednu od ponedjeljka 16.9.2019. pa nadalje.
Više informacija na:
- STRANICA: www.SalsadeFuego.net
- FACEBOOK 1: http://facebook.com/SalsaDeFuego
- INSTAGRAM 1: http://www.instagram.com/salsa.de.fuego
- MAIL: SalsaDeFuego@yahoo.com
Raspored grupa
Niže označi željenu grupu, na dnu obrasca klikni "NEXT" i završi prijavu
PP - POTPUNI POČETNICI
GRUPE ZA ONE KOJI VEĆ PLEŠU SALSU
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service