Doe je mee aan onze lezers-enquête?
Deze tweejaarlijkse enquête bestaat uit korte vragen en duurt in totaal maar 10 minuten. Deelname is natuurlijk vrijwillig maar wordt erg geapprecieerd door onze redactie. Doe je mee dan doe je automatisch mee aan onze verloting van een luxe doos Felicetti Monograno pasta uit Trentino-alto Adige.

Let op! Deze vragen gaan uit van de veronderstelling dat je weet dat Dolcevia.com géén boekingsplatform is zoals Booking.com of een online reisagent zoals Expedia.nl.
Dolcevia.com geeft in eerste instantie reisinspiratie en tips voor mensen die Italie gaan bezoeken of interesse hebben in de Italiaanse cultuur en gastronomie.

Deze belangrijke enquête is dit jaar (2020) ook bedoeld om te onderzoeken hoe je nu denkt over (een vakantie in) Italie zodra een bezoek aan het land weer mogelijk is na de Coronavirus lockdown.

PRIVACY GEGEVENS: Persoonlijke gegevens, zoals email adres, zijn alleen voor intern gebruik en worden niet gedeeld. We proberen Dolcevia.com altijd beter te maken en de resultaten van deze enquête helpen ons een groot eind op weg. Wil je iets vragen over deze vragenlijst of hoe we deze gebruiken, schrijf ons dan een briefje op het email adres elisabeth@dolcevia.com
Doe mee en win een doos met 10 x Monograno pasta van Felicetti uit de Dolomieten.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy