Prijavnica v izbor NVO s potencialom 2018
Pri izvajanju projekta Regijsko stičišče NVO Primorsko-notranjske regije BOREO se bomo v obdobju 2015 – 2019 osredotočili na delo z organizacijami, ki so ob krepitvi razvoja lastne organizacije pripravljene sodelovati tudi pri reševanju izzivov in zadovoljevanju potreb skupnosti, kjer delujete.

Zato vas v regijskem stičišču vabimo, da se odzovete na to povabilo in se nam pridružite pri reševanju izzivov in zadovoljevanju potreb v lokalnem okolju.

S tem namenom vas prosimo, da izpolnite spodnjo prijavnico in jo oddate!

Osnovni podatki o organizaciji
Polni naziv organizacije: *
Your answer
Pravna oblika: *
Naslov sedeža:
Your answer
Poštna številka:
Your answer
Zakoniti zastopnik in funkcija, ki jo opravlja:
Your answer
Ali imate pridobljen status delovanja v javnem inetersu? *
Navedite število zaposlenih:
Your answer
Navedite število članov (za društva):
Your answer
Raven delovanja: *
PODROČJE DELOVANJA
Prosimo vas, da označite, na katerih področjih izvajate vsebine:
Področja: *
Required
OPIS ORGANIZACIJE
Opišite delovanje vaše NVO. Poskusite opisati tudi ključne reference in dosedanje dosežke, ocenite stopnjo razvoja organizacije, na kratko opredelite finančno stanje, navedite izkušnje s čezsektorskim sodelovanjem, število obstoječih storitev na trgu in opišite načrte za prihodnost. Pri opisu upoštevajte merila, ki so navedena v pozivu.
O organizaciji:
Your answer
IZJAVA
S posredovanjem te prijavnice se prijavljamo se na Javno povabilo za izbor NVO s potencialom v okviru Regijskega stičišča NVO Primorsko-notranjske regije BOREO. Poleg podatkov o ključnih dosežkih naše NVO posameznem področju delovanja NVO bomo po dogovoru z Regijskim stičiščem posredovali tudi druge informacije, ki bodo potrebne za presojo naše organizacije glede na merila, ki so določena v javnem povabilu. Zavezujemo se, da bomo aktivno sodelovali v vseh dogovorjenih aktivnostih (uposabljanja, mentoriranje, izvajanje akcij ipd.)

Izjavljamo, da smo seznanjeni z vsemi nameni uporabe osebnih podatkov in soglašam, da se za namene spremljanja in vrednotenja projekta Regijskega stičišča NVO Primorsko-notranjske regije BOREO, zbirajo, vodijo, posredujejo, uporabljajo, obdelujejo in shranjujejo osebni podatki, navedeni v tej prijavnici. Hkrati se zavezujemo, da bomo sodelovali v vseh dogovorjenih aktivnostih.

Kraj in datum:
Your answer
Oseba, ki je izpolnila obrazec: *
Your answer
Za sodelovanje se vam prav lepo zahvaljujemo!
Za dodatne informacije nas pokličite na mobilni tel. 040 413 315 oz. nam pišite na info@boreo.si.

O nadaljnih korakih vas bomo obveščali prek elektronske pošte. V osnovi bomo vzpostaavili osebni stik in na osnovi pogovora ugotovili, ali je vaša organizacija ustrezna za izbor.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Mladinski center Postojna. Report Abuse - Terms of Service