Αίτηση Εγγραφής για το 3ο Θερινό Σχολείο
Το 3ο Θερινό Σχολείο για την θαλάσσια βιοποικιλότητα, την επιστήμη του πολίτη και την διατήρηση ειδών θα πραγματοποιηθεί από 30 Ιουλίου 2021 μέχρι και 1 Αυγούστου 2021.

Φέτος το πρόγραμμα περιλαμβάνει 3 τομείς, όπου ο κάθε τομέας αντιστοιχεί και σε μία ημέρα:

1. Χρήση οργάνων, πλατφορμών και ασφάλεια στην θάλασσα.
2. Γνωριμία με τα είδη που βρίσκουμε σε ρηχά νερά.
3. Η συμπεριφορά μας προς τα ζώα, αλλά και από τα ζώα προς εμάς!

+ Bioblitz για τους συμμετέχοντες που θα καταγράψουν θαλάσσια βιοποικιλότητα, από την περιοχή που επιθυμεί ο καθένας (εντός Ελλάδας).

Η Συμμετοχή ανέρχεται στα 20€ και για τους κατόχους κάρτας ανεργίας στα 5€ (χρειάζεται να ανεβάσετε και να μας στείλετε την βεβαίωση ανεργίας από το σύστημα του ΟΑΕΔ).
Η πληρωμή γίνεται μέσω Paypal (θα σας σταλθούν ακριβείς οδηγίες μετά την εγγραφή σας).

Αυτά τα λεφτά της συμμετοχής είναι για να συνεχίζει το θερινό σχολείο να είναι ετήσιος θεσμός, αλλά και να μπορέσει να αναπτυχθεί μελλοντικά και με περισσότερα τμήματα ετησίως!

Σημείωση: τα μαθήματα θα καταγράφονται και οι συμμετέχοντες θα έχουν πρόσβαση μέχρι και μετά το μάθημα αν θέλουν να τα δουν ξανά, ή τα χάσανε λόγω κάποιων υποχρεώσεων τους (π.χ. δουλειά) ή και λόγω κακής συνδεσιμότητας στο διαδίκτυο.
Ονοματεπώνυμο *
Email *
Τηλέφωνο
Σύνδεσμος Facebook Προφίλ
Είναι για καλύτερη επικοινωνία σε περίπτωση που χρειαστεί αν υπάρχει πρόβλημα με το email. Αν δεν έχετε facebook ή έχετε άλλο κοινωνικό δίκτυο (όπως π.χ. twitter, instagram, linkedin) μπορείτε να βάλετε τον σύνδεσμο του προφίλ σας εδώ.
Είστε άνεργος / η; *
Required
Βεβαίωση χρόνου ανεργίας (τρέχουσα) - είναι για αυτούς που είναι άνεργοι.
Δείτε παρακάτω στην εικόνα-παράδειγμα που σας παραθέτουμε, για το πως θα εκδώσετε βεβαίωση χρόνου ανεργίας και μετά να μας την στείλετε στο email μας: biodiversitygr@gmail.com.

Στο email βάλτε σαν τίτλο: "Κάρτα Ανεργίας - Ονοματεπώνυμο σας" και σαν συνημμένο το έγγραφο ή το στιγμιότυπο.

Σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα, αρκεί και ένα στιγμιότυπο της κεντρικής σελίδας που φαίνονται τα στοιχεία σας και ότι είστε ακόμα άνεργοι.
Παράδειγμα έκδοσης βεβαίωσης χρόνου ανεργίας μέσα από την ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ.
Σημειώσεις:
Αν είναι κάτι σημαντικό που πρέπει να γνωρίζουμε ή θέλετε έξτρα να μας γράψετε στην αίτηση το οποίο δεν συμπεριλάμβαμε στις ερωτήσεις εγγραφής σας.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy