Tilmelding som frivillig under RC2019 og valg af opgave
Herunder kan du tilmelde dig som frivillig hjælper under RC2019 den 6. april og vælge, hvilke opgave/ opgaver du gerne vil hjælpe med.

Til dig der allerede har tilkendegivet, at du gerne vil være frivillig hjælper beder vi også venligst udfylde og tage stilling til nedennævnte punkter.

Sådan skal du gøre:

- Udfyld alle de * markerede felter
- Sæt kryds på hvilken dag og tidspunkt du kan være behjælpelig
- Sæt kryds ved den opgave/ opgaver, hvor du ønsker at hjælpe

Bemærk det er muligt, at sætte flere krydser under opgave og på den måde kan du tilkendegive, at du f.eks. gerne vil hjælpe med opgaverne Billetter, Tidstager og computer, samt Medaljeholder. Vælger du 2-3 opgaver du gerne vil hjælpe med så giver os noget at arbejde med. Det ikke sikkert du får mulighed for, at hjælpe med alle opgaverne. Afhængig af antallet af frivillige, kan det også være, vi er nødt til at bede dig tage en anden opgave.

Vi håber rigtig mange kan hjælpe. Vi håber osse du vil udvise stor fleksibilitet i dine valg af opgaver således vi har de bedste forudsætninger for, at få alle opgaverne besat i alle de nødvendige tidsrum.

Deadline for tilmelding er den 24. marts 2019 og vi sender derefter en mail rundt til alle frivillige med mere info.

Tak for din støtte.

Fulde navn *
Your answer
E-mail adresse *
Your answer
Telefon *
Your answer
Klub *
Your answer
Hvilke tidspunkter kan du deltage? *
Required
Opgaver
Vælg de opgaver du helst vil udføre som frivillig. Vi kan ikke garantere, at alle kan få alle ønsker opfyldt, men vi vil gøre vores bedste for at indfri så mange ønsker som muligt.
Jeg er fleksibel
Kontaktsamtykke
Arrangøren må kontakte mig via ovenstående mail og telefon. Vi videresender ikke dine informationer til tredjepart eller anvender dem til kommercielt brug
Acceptér kontaktsamtykke *
Required
Vil du være frivillig til andre arrangementer?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service