Ilmoittaudu mukaan Pörssilähettiläskoulutukseen
Ilmoittaudu mukaan haluamaasi koulutukseen täyttämällä tämän lomakkeen tiedot. Vuodenvaihteen koulutuksiin mukaan voivat ilmoittautua vuosina 2001-2003 syntyneet.

Jokaiseen Pörssilähettiläskoulutukseen mahtuu rajallinen määrä osallistujia. Mikäli samalla alueella on suuri määrä ilmoittautuneita, valinta tehdään haastattelujen avulla. Saat meiltä hyvissä ajoin ennen koulutusta vahvistuksen mukaan pääsystä. Koulutus järjestetään vain, jos mukaan ilmoittautuu riittävä määrä osallistujia.

Voit valita koulutuksen ilman majoitusta (0€), tai majoituksella 2-4 hengen huoneissa koulutuspaikkakunnalla (35€), jos asut toisella paikkakunnalla. Matkakustannukset maksetaan lähtökohtaisesti itse. Mikäli et pysty maksamaan matka- ja majoituskustannuksia, mutta haluaisit osallistua koulutukseen, voit pyytää Pörssisäätiöltä matka-avustusta osoitteesta teemu.rinne@porssisaatio.fi heti hakemuksen jätettyäsi.

Esittelyssä Pörssilähettiläät
Etunimi *
Your answer
Sukunimi *
Your answer
Sähköpostiosoite *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Syntymävuosi *
Your answer
Mitä koulua käyt?
Your answer
Asuinpaikkakunta *
Your answer
Mihin koulutukseen haluat osallistua? Voit valita koulutuksen ilman majoitusta (0€), tai majoituksella 2-4 hengen huoneissa koulutuspaikkakunnalla (35€), jos asut toisella paikkakunnalla. Voit halutessasi valita myös useamman sinulle mahdollisen koulutuskaupungin. *
Required
Erityisruokavalio ja allergiat
Your answer
Koko Pörssilähettiläshupparia varten
Kouluvierailut tapahtuvat arkisin yläkoulujen oppituntien aikaan ja voit tehdä niitä omien aikataulujesi mukaan. Vierailuja on noin 5-10 lukuvuodessa. *
Missä kunnissa pystyt tarvittaessa tekemään kouluvierailuja? *
Your answer
Mitä kautta kuulit Pörssilähettiläsohjelmasta?
Your answer
Onko sinulla toivetta, kenet toivot Pörssilähettiläspariksesi?
Your answer
Muut kommentit (esim. mahdollinen huonekaveritoive majoitukseen)
Your answer
Kiitos ilmoittautumisesta!
Paina vielä LÄHETÄ, niin ilmoittautuminen on valmis.
Jos mieleesi herää kysymyksiä tai kaipaat lisätietoja, ota yhteyttä Joonatan Naukkariseen joonatan.naukkarinen@porssisaatio.fi / 045 328 6259 tai laita viestiä Instagramiin @porssilahettilaat.

Matka-avustusta koskevissa asioissa ota yhteyttä Teemu Rinteeseen teemu.rinne@porssisaatio.fi.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.