Plavi svijet - upit za termin dječjeg rođendana
Dragi roditelji,

došao je i najveseliji dan u godini za Vašeg mališana! Kako bismo osigurali rođendan točno po željama Vašeg djeteta, a u svrhu najbolje, kvalitetne, ali i najsigurnije proslave rođendana, molimo Vas da ispunite ovaj obrazac.

Nakon popunjavanja obrasca, u roku 24 sata primit ćete povratnu informaciju od našeg djelatnika s potvrdom termina te opcijama plaćanja.

Za sva dodatna pitanja vezano uz rođendane i rezervacije možete nam se obratiti i telefonski na 091 5776 043 ili info@plavisvijet.com

Vaš,

Plavi svijet
 
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime i prezime slavljenika/ce *
Dob slavljenika/ce *
Vaše ime i prezime *
Kontakt broj telefona *
Kontakt e-mail adresa *
Molimo Vas da navedete željeni datum proslave, kao i termin. *
Od ponedjeljka do petka proslave se odvijaju u igraonici u terminu 18-20 h, a vikendom 10-12, 13-15, 16-18, 19-21 h.
Odaberite jedan od rođendanskih paketa *
U cijenu paketa uključeni su: kreativno vodstvo naših animatora, slane i slatke grickalice, negazirani sokovi i voda, torta, poklon za slavljenika-cu, pozivnice, fotografiranje proslave.
Odaberite temu rođendanske proslave. *
*Ukoliko želite prilagođenu temu (izvan ponuđenih opcija) molimo odaberite "Ostalo" te navedite koju biste temu željeli. Pirprema prilagođene teme dodatno se naplaćuje 300 kn.
Molimo Vas da navedete ukoliko imate posebne napomene za određeno dijete (alergije, teškoće u razvoju i sl.). U tom slučaju, Plavi će svijet osigurati uvjete u kojima je proslava najpovoljnija i najsigurnija za dijete, kao što su primjerice uklanjanje hrane koja sadrži određene alergene, dodatni animator kao asistencija djetetu i sl.
Ukoliko imate dodatnih pitanja, posebnih napomena po pitanju Vašeg djeteta ili organizacije rođendanske proslave, molimo navedite u nastavku.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy