ПРАШАЛНИК за мерење на задоволството на корисниците на услуги на Управата за јавни приходи
Со цел за подобрување на квалитетот на нашето работење, Ве молиме да го дадете вашиот придонес со одговор на следните прашања и оценка на степенот на Вашето задоволство од нашите услуги:
1. Задоволство од соработката со Управата за јавни приходи *
2. Задоволство од квалитетот на услугите на Управата за јавни приходи *
3. Задоволство од начинот на комуникацијата со даночниот службеник *
4. Задоволство од обезбедена услуга од даночниот службеник *
5. Задоволство од навремено обезбедена услуга *
6. Задоволство од третманот од вработените во УЈП *
Доколку имате некој дополнителен коментар
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy